Задържаха банда, изнудвала за имоти във Враца

Млад мъж полетя от комплекс “Цариградски”, загина

Търговище остава шеста по прозрачност сред 265 общини у нас

Арестуваха 31-годишна жена, теглила пари от сметки на възрастна русенка

Любен Кънчев, зам.-министър на туризма: 9 милиона чужденци са посетили България Приходите от туризъм възлизат на 8 милиарда лева

Томислав Дончев: Днес, в рамките на едно поколение, се случват повече иновации и промени, отколкото в цялата предишна история на човечеството

Британка заплати 930 паунда за един банан

Островът край Бургас откри сезона Валят заявки за пиратски партита и сватби

Министър Караниколов: Бизнес климатът в страната се подобрява

Две птици нанду са новите обитатели на зоопарка в Павликени

Започват ремонти на улици в Сливен и селата за 2 млн. лева

167 млн. лв. влязоха в бюджета на София за 3 месеца

Банско с тематична изложба „Банско в Европа”

Освободиха от длъжност Капитолиадския митрополит Исихий заради скандални клипове с трансексуален (ВИДЕО)

4 са вариантите за наказание на “Левски”

Москов успокоява лекари

Всяка една от деветте болници в карето около Александровската ще запази структурата си, самостоятелността си, включително и клиниките си. Това гарантира здравният министър д-р Петър Москов на среща с лекари и медицински служители от „Св. Иван Рилски“.

Такава информация след разговорите разпространи пресцентърът на МЗ. Според него шефовете на клиниките от болницата изразили готовност да подкрепят министъра в провежданите от него реформи. По-късно пред „Труд“ началници на звена коментираха, че почти не могли да вземат думата. А когато един от тях обяснил, че уволненият от Москов директор – д-р Дечо Дечев, успешно е управлявал болницата, давал е възможност за развитие на лекарите, с всеки един от екипа се държал с уважение и затова не разбират защо го е махнал, министърът посочил, че всеки, който критикува по същия начин, ще бъде уволнен (като принципал той има това право).

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.