Ген. Атанасов: Бъчварова реагира адекватно на случилото се в TV7

Всички хора видяха, че има преекспониране и струпване на полиция в TV7. Дали тези, които подадоха оставки, са наистина виновни или други са взели решения, запита пред TV7 генерал Атанас Атанасов от Реформаторския блок.

Иначе за мен реакцията на Румяна Бъчварова бе адекватна. Сигурен съм, че тя не е знаела. На по-ниско ниво е взето решение колко полиция да има в телевизията, каза още Атанасов.

„Дълговете трябва да се събират и се събират. Когато това не засяга журналисти и медия, някак остава в страни. Като цяло събирането е рутинна работа. Чу се, че е имало и е предлагана схема за изплащане на дълга. Ако финансовата схема я има, покажете я. Тогава излиза въпросът синдиците какво и кого обслужват. Аз ще изясня каква е истината в комисията по вътрешна сигурност в парламента. Трябва да излезе истината и хората, взели решения, да си понесат отговорност”, каза Атанас Атанасов.

Той добави, че директорът на СДВР е на достатъчно високо ниво в системата на МВР, за да взима такива решения без да съгласува действията си с министерството.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини