Пловдивското земетресение усетено и в Благоевград

Кандидати без образование напират за приемни родители

Кола удари ученик в Шумен

Уютният огън в камината е вреден за здравето

Земетресението край Асеновград – второ по сила в света

Разкриват 500 работни места в Шуменско

Възрастен мъж би брат си с брадва

Четирима се спасиха от горяща къща в Карнобат

Издирват болен, напуснал дома в Лозево

43-годишен от Германия дойде да си търси интернет булката, на която превел 25 000 евро Булката обещавала да му пристане, но не заминала при него

Служители на СДВР задържаха 34-годишен крадец на велосипед На многократно осъждания за кражби Ц.С. е наложена 72-часова мярка за неотклонение

Пиян 17-годишен младеж открадна камион

Земетресения със сила над 4 по Рихтер край гръцките острови Закинтос и Крит

Кметът на старата столица и посланикът на Англия обсъдиха АМ Велко Търново-Русе

Дуа Липа и Стормзи взеха по два приза БРИТ

Веселин Георгиев-Батко: Господ ме спаси от несправедлива присъда

Господ ме спаси от несправедлива присъда. Това каза Веселин Георгиев пред журналисти след като Софийски градски съд (СГС) го оневини по делото, в което бе обвиняем за това, че в качеството си на изпълнителен директор на Фонд “Републиканска пътна инфраструктура” е сключвал договори с фирми, чиито собственици били братята му Емил и Бойко Георгиеви.

Освен оправдателната присъда, която получи Георгиев, 4 състав с председател Петя Крънчева измени и взетата му мярка за неотклонение “парична гаранция” в размер на 10 000 лева и наложи мярка за неотклонение “подписка”.

Решението на съда по отношение на взетата ярка подлежи на обжалване в седем дневен срок, а самата присъда може да бъде обжалвана в 15-дневен срок пред Софийски апелативен съд.

След заседанието Георгиев заяви още, но без да посочва конкретни лица, че трябва да му бъде поднесено извинение. “Чухте ли някъде в решението на съда, че съм ощетил държавата с 120 милиона”, запита той.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете