ЦСКА губи още двама

ЦСКА загуби още двама играчи с травми, като може да се окаже, че Орелиен Жоаким и Лоис Соарес-Платини няма да играят до края на сезона. За последния месец контузии извадиха от строя вратарите Якуб Дивиш и Максимс Уваренко, както и Еденилсон Бергонси и Маркиньос.

Със сигурност Жоаким и Соарес няма да бъдат на линия утре, когато Любо Пенев ще направи повторен дебют като треньор на „червените“ - от 18 ч тимът гостува на „Берое“. Така офанзивните варианти за Ел Голеадор никак не са много...

Стадионът в Стара Загора е гостоприемен за ЦСКА, като грандът не е губил шампионатен мач там от август 1990-а (0:1), когато треньор бе ...Димитър Пенев.
Над 2000 фенове отново ще подкрепят ЦСКА, като агитката пак ще събира пари в урни пред и в сектора за гости. Миналата седмица трибуната с червени бе пълна и в Ловеч (0:2), като събраните над 1500 лева отидоха в помощ на клуба за плащане на глоби, натрупани заради нарушения именно на феновете.

ЦСКА отново потвърди от официалния си сайт, че продължава набирането на дарения от запалянковци, за да се покрият най-належащите задължения към НАП. Те са една от пречките пред получаването на лиценз за евротурнирите, който изглежда все по-мъчно достижим след предупреждението от Лицензионната комисия в сряда. Въпреки това все още има надежди клубът да успее да покрие изискванията за участие в „А“ група.

Същевременно ЦСКА официално обяви и раздяла с треньора на вратарите и доскорошен страж на тима Стоян Колев. Играчът, който се превърна в любимец на феновете при двата си престоя на „Българска армия“, бе част от треньорския щаб в последните месеци. Колев е шампион с „червените“ за 2003 г.

Ръководството на ЦСКА се извини официално на Иван Стоянов и семейството му за грешката, която остави футболиста без заплата при плащанията преди седмица.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ