Таксиметров шофьор преби млада жена в столицата, дължала му бакшиш

Млада жена изкара няколко дни в болница със съмнения за кръвоизлив в бъбреците след побой от столичен таксиметров шофьор, съобщи bTV.

Когато преди седмица се прибира от фирмено парти, Полина се качва в произволно такси. От центъра до дома й в Павлово апаратът навърта 16 лева сметка. Шофьорът обаче й иска и бaкшиш.

„Той каза: „20 лева с бакшиша, който е задължителен”. Оттам погледнах към таблото. Видях, че няма служебна карта. И попитах: „Защо нямате служебна карта, вие как се казвате?”, разказва Полина Александрова.

Тя дава парите и иска касова бележка. Това вбесява шофьора. „Той първо ме издърпа и ми разсипа чантата. След това слезе от колата и ме издърпа и ме изблъска на земята. Удари ме два пъти. И помня ударите само по главата”, спомня си още Полина Александрова.

От падането и ударите на жената ѝ се активира стара травма и на следващия ден е приета в болница. От шока е запомнила само таксиметровата компания, но не и номера на таксито.

От автомобилната инспекция отказаха коментар с мотива, че случаят е криминален. Иначе фирмата има лиценз от 2015 година и разполага с над 150 коли.

Управителя на таксиметровата компания заяви, че ще уволни шофьора, стига полицията да разбере кой е.

От полицията заявиха, че разследват случая с побоя. А Полина Александрова, която вече е у дома, се надява шофьорът бияч да бъде открит и наказан.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини