Victoria's secret вече има нови ангели

Victoria's secret вече има нови ангели. Тази година са направили предимно европейска селекция, с което доказват, че жените от Стария Континент наистина имат все повече място на световния модел подиум, показват от woman.bg.

Елза Хоск от Швеция

Преди да започне работа като модел през 2011-та година, русокоската е била професионален баскетболен играч в Швеция.   

Жак Ячак от Полша
Полската сензация в момента е на върха на всички модни дефилета – включително на Ралф Лорън и Майкъл Корс. Преди да стане модел, тя е тренирала лека атлетика, като е започнала да тича когато е била на 4.   

Катя Григориева от Русия
Руската красавица доказва, че една жена може да бъде и умна, и красива, като тя има завършена бакалавърска степен по маркетинг, балерина, а скоро я видяхме в дефилета на Версаче, Стела Мак Картни и Долче и Габана.  

Роми Стрийд от Холандия
Холандският модел се занимава професионално с балет, пилатес и бокс. Досега е била модел в шоуто на Шанел и Луи Витон.  

Сара Сампао от Португалия
Сочената за достойна подвластничка на Адриана Лима, заради приликата между тях, е освен модел и музикантка, като свири на цигулка. В същото време, тя има кафяв колан по карате и би могла да ступа всеки, които се изпречи на пътя й.   

Стела Максуел от Великобритания
Красавицата вече е дефилирала в ревюта на Марк Джейкъбс и Джеръми Скот. Тя е родена в Белгия, но после се мести в Нова Зеландия, където е отраснала и където я откриват като модел.

Моделите ще се включат в традиционното шоу през декември месец тази година, което е смятано за едно от най-скъпите и екстравагантните зрелища в индустрията. За моделите да попаднеш сред "Ангелите" означава да се отворят много врати и възможности за шеметен възход в кариерата. 

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл