Помислиха за мъртъв мъж, изпаднал в алкохолен делириум, той нахокал пристигналите медици

Изпаднал в алкохолен делириум вдигна луд скандал на медиците от Спешна помощ – Петрич, отзовали се на сигнал за "мъртъв" човек в село Първомай, на една от пейките в парка, когато се провеждал традиционния събор на 1 май.

На телефона на спешните медици позвънил гост на селото около 13,30 часа. Той сигнализирал за човек, който лежи на пейка и вероятно е мъртъв, тъй като при многократното му побутване не реагирал, съобщава Struma.com. Изпаднал в паника, човекът разтреперан повикал спешните.

Веднага на място пристигнал екип от Спешна помощ, който установил, че полегналият на пейката е не е мъртъв, а е мъртво пиян. При събуждането му, той им се разкрещял, че го будят. ”Ти Васко ли си?”, попитали го случайно медиците да разберат дали е в състояние да говори и проверят моментното му състояние.”Васко съм, но не съм на 40 години, а на 42 години и се разкарайте от тука!”, поправил ги пробудилиятсе след медицинската интервенция пиян първомаец.

Днес медиците съобщиха, че през празничния 1 май са имали 5 повиквания за пияни хора, предимно в село Първомай, където се състоя традиционният събор.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини