Родителите на Ани: 5 000 евро, за който я намери

Продължава издирването на 4-годишната Ани Борисова в Атина, която от 10 дни е в неизвестност. Сценарият се заплете още повече, след като в полицията постъпи снимка на дете с жена, които чакат такси в район на квартал Пиреа, съобщи Нова телевизия.

В момент, когато официално полицията съобщи, че детето от снимката не е малката Ани, адвокатът на родителите Ставрос Георгиу твърди категорично, че майката е разпознала на 85% детето си на снимката. Пред медиите същият заяви, че Димитрина е разпознала детето, като е казала, че бузите и профила на личицето са на Ани.

“Една майка разпознава детето си дори и снимката да е в далечен план, като тази”, каза още адвокат Георгиу. Полагат се усилия за подобряване на качеството на фотоса. Същият смята, че се крие информация от родителите на детето: “Не ни казват всичко. Имат в ръцете си важни показания. Научих, че някой е дал показания за това, че е видял детето на ул. Тира в кв. Кипсели. Научих още, че са издирили и собственика на таксито. Нека се покаже публично тази снимка”.

Според официална информация полицията все още няма информация за малката Ани. Майката и биологичния баща на Ани в изявления казаха, че дават 5 000 евро на този, който я намери. В същото време стана ясно, че делото срещу двамата родители и 70-годишния гръцки гражданин, където майката е живяла е отложено за 12 май. Припомняме, че срещу тях бе повдигнато обвинение за грубо нарушение на Закона за наркотиците.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини