Топ 25 на Труд за април - Юлияна Дончева и Станислав Недков-Стъки: Денят ни започва и завършва с целувка!

в звездата Юлияна Дончева и ММА шампионът Станислав Недков-Стъки са в епицентъра на медийния интерес още от началото на връзката им през 2009 година. Чувствата между тях са толкова силни и разтърсващи, че биха могли да се превърнат в основа на сюжет за филм. Всичко започва с букет червени рози, които Стъки изпраща на Юлияна за един от рождените й дни. Следва размяна на есемеси и любов, заради която красивата водеща се развежда с първият си съпруг Горан, от когото има един син – Йоан Дако, и започва да гради живота си отначало. Миналата година – на 49, тя стана майка за втори път и дари любимия си Станислав със син. Двамата рядко дават интервюта заедно, но за в. „Труд“ се съгласиха да повдигнат завесата на семейния им живот.

- Заедно сте вече шест години, а от 25 юни 2010 година сте официално семейство Недкови. Как времето промени чувствата ви?

- Юлияна: Тези 6 години минаха много бързо, защото бяха пълни с всякакви емоции, а това неминуемо промени чувствата между нас. Направи ги още по-силни и истински, защото заедно преминахме през какво ли не. Много е лесно да обичаш някого, ако няма никакви проблеми. Истинската любов обаче се изпитва в трудни моменти.

- Стъки: Юлияна беше до мен и в моментите, когато побеждавах, и тогава, когато се сблъсквах с поредното разочарование. Не можеш да не оцениш човек и да го заобичаш още повече след такава преданост. Това, че рискува и ме дари със син, ме направи много щастлив.

Цялото интервю може да прочетете тук

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица