Новата английска принцеса ще бъде доста противоречив характер

Новородената принцеса на Кейт Мидълтън и принц Уилям е зодия телец – точно като прабаба си - Кралицата. Това обаче не е единственият фактор, който влияе върху звездната таблица на новороденото, която предполага, че принцесата ще порасне като доста противоречив характер, пише "Дейли мейл".

При това „бавно” ще е ключовата дума. Часът на раждането на кралското бебе – 03:34 часа – означава, че асцендентът й е рак.

Принцесата ще бъде предпазлива и ще осъзнава какво влияние ще оказва върху другите, което не е за предпочитане от някой, който ще прекара цял живот в укриване на личното си пространство от безкрайното внимание на медиите.

Това обаче й дава нещо общо с големия й брат принц Джордж, баща й Уилям и неговата майка принцеса Даяна. И тримата са зодия рак, следователно са чувствителни души. Таблицата на раждането на принцесата предполага, че тя ще има тясна връзка с брат си, поне в началото на детството си.

Интензивно изразеният Меркурий сочи, че принцесата ще бъде малко по-умна и бърза в обучението от брат си Джордж.

Това ще се изрази по същото време, въпреки разликата във възрастта им, по която те ще могат да разберат ужасната история за това, което се е случило с баба им.

Това може да окаже доста дълготраен ефект върху принцесата, още повече, след като Луната й във Везни говори, че тя ще има доста философски характер. Тя ще бъде мислител, любознателен човек, личност, която няма да се страхува да се занимава с противоречиви мисли. И тя, и брат й Джордж ще бъдат като цяло деца на 21-и век.

Въпреки, че те ще бъдат отгледани от хора, които ще направят всичко по силите си да ги възпитат на старите идеали за Кралицата и страната, или важността на монархията за британската конституция, ще бъде само въпрос на време преди напредничаво мислещата принцеса да започне да се чуди какво точно означава да си с кралско потекло. Тя дори може да се замисли, дали има въобще смисъл да се запазва подобна архаична институция.

Други астролози пък предричат, че няма да мине много време и семената на съперничеството за короната между брата и сестрата ще бъдат посети.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Свят