Роксана потърсила Бареков заради "един филм"

Фолк певицата Роксана разкри всички подробности около познанството си с евродепутата Николай Бареков.

В интервю за новия брой на списание "Блясък" тя не крие, че двамата се познават много добре, и че в един момент от отношенията им той е влязъл в ролята на неин спонсор.

"Истината е, че аз го потърсих, защото трябваше да реализираме един филм. Познати ме посъветваха да се обърна към г-н Николай Бареков. Аз се обърнах съответно към него, обяснявайки му, че имаме един сценарий, но спонсорката ни се отказа в последния момент и нямаше как да осъществя филма. В последствие ние се виждахме няколко пъти, дори със сценариста, който написа това нещо за филма, заедно си определяхме срещите", споделя Роксана.

"В крайна сметка решихме, че няма да има смисъл от това нещо и така си станахме близки, но това не е нещо, което е било тайна. След това тръгнахме по митинги, като дойдоха предизборните кампании и така нататък. А самото ми ангажиране за тези мероприятия става от хора, които дори не познавам – те директно звънят във фирмата и ме ангажират.

При това държа да отбележа, че не съм пяла само за неговата партия, а за всички, които са ме потърсили. Истината е такава, че това не е единствената партия, за която съм ходила да пея. И какви са тези суми (20 хил. лева – бел.ред.), откъде дойдоха тези суми? Аз никога не съм виждала толкова пари накуп, предоставени ми от г-н Бареков!", допълва още пайнерката.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица