„Арест“ за шефове на "Лудогорец" в Коматево

Изпълнителният директор на „Лудогорец“ Ангел Петричев и спортният шеф Методи Томанов бяха „арестувани“ за цяло полувреме в ложата на стадиона в Коматево след мача с „Ботев“ - 3:1. Побеснели фенове бяха готови да линчуват началниците, в чието лице видяха виновници за неадекватни отдъждания на реферите, начело с Александър Костадинов.

Мъж на средна възраст опита да прескочи преградните заграждения още в 8-ата минута, но бе озаптен от гардовете от частна фирма „Алфа СОТ“. На тяхна помощ след двубоя спешно командироваха 40-ина тежко въоръжени полицаи, които измъкаха невредими Петричев и Томанов. Двамата бяха пазени още от административния директор на „Ботев“ Иван Йотков и легенди на „канарчетата“, водени от Динко Дерменджоиев. Ветераните си дадоха сметка, че при малтретиране на шефовете на гостите техният „Ботев“ ще бъде жестоко наказан.

Треньорът на „канарчетата“ Петър Пенчев заяви, че съдиите силно са нагнетили обстановката, но въпреки това решенията им не са повлияли върху крайния резултат. Специалистът обясни отсъствието на капитана Иван Цветков от тимовия лист с нежеланието на ветерана да бъде резерва срещу „Лудогорец“. „Между нас няма конфликт - каза Пенчев. - На последната тренировка Цветков разбра, че няма да е титуляр и поиска да не бъде включван в групата.“

Треньорът на шампионите Георги Дерменджиев каза: „Изтървахме поне още 4 положения. Не видях изнервеност у моите състезатели, въпреки че мачът беше с голям заряд.“

В 86-ата минута баща прескочи загражденията и тръгна да нахлува на терена, а синът му пое след него да го пази. Гардовете задържаха двамата, преди да стъпят на игрището.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ