Още две деца пресичали с премазания Страхил в Бургас

Оше две деца и един възрастен са пресичали, заедно с 8 годишния Страхил Стоянов, който бе премазан от черно БМВ на бул. "Тодор Александров" в Бургас. Това съобщиха от полицията.

Малкият Страхил бил на риболов на брега на езерото "Вая" и тръгнал да се прибира с аверите си. Всички са от квартал "Комлука" в морския град. Кварталът се намира точно срещу езерото. Булевардът е околовръстен път, който свързва градовете на Южното Черноморие и комплекс "Меден рудник" с Бургас. Оттук минава и пътят за София, поради което трафикът е изключително интензивен.

Страхил, двете други деца и възрастният мъж, тръгнали да пресичат безразсъдно през булеварда. Момчето успешно прекосило първото платно и се прехвърлило през мантинелата за втората половина на шосето. Втурнало се по асфалта и в това време черно БМВ го връхлетяло. Шофьорът блъснал Страхил и изобщо не спрял да окаже помощ и да поеме вината си, а избягал с бясна скорост. Няколко часа по- късно бе заловен от полицаите в района на град Карнобат. Това е 23 годишният Даниел Капакчиев от бургаския комплекс "Меден рудник". Той е задържан за 24 часа, взета му е кръвна проба за анализ, съобщиха от ОД на МВР.

През миналия уикенд 23 годишната Ина Симеонова от Бургас, бе прегазена на пешеходна пътека, на кръстовището "Елкабел", от товарен автомобил, идващ от същия булевард- "Тодор Александров".

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право