Джебчии учат нови техники заради бясна конкуренция

Просяци, джебчии и проститутки от вътрешността на страната тази година явно не следят новините или са много изгладнели. Без да отчетат факта, че заради очакваната криза с туристите сезонът по морето ще започне по- късно, вече са наводнили Слънчев бряг, разказаха пред Труд жители на комплекса.

В момента обаче курортът е почти празен и няма дори търговци, които подготвят магазини и сергии. Затова представителите на кримиконтингента веднага се набили на очи на полицията. До момента хващаме по десетина души, плюс още толкова проститутки, казаха униформени.

Миналата седмица две жрици от Мъглиж скандализираха курорта, след като се разбра че наели стаи в един от малкото отворили врати хотели и вътре заключили двете си невръстни деца. След това излезли на пътя до "Ханска шатра", да "ловят" шофьори, тъй като в Сънито няма пукнат турист, който да се интересува от услугите им.

Това си е истински фалстарт на сезона за крими контингента, коментират по морето. Тази година обаче перспективата е малко туристи и много крадци или направо- турист- джебчия, турист-джебчия, коментират зевзеци.

Джебчиите се обучават и на техники, защото това лято ще имат силна конкуренция, дори от чужбина. Наскоро група румънци обраха варненец, като му взеха последните 15 лева, шапката и шала, но бяха заловени от ченгетата.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони