В Русия се съмняват: Раждала ли е изобщо Кейт Мидълтън?

Руски таблоиди твърдят, че раждането на принцесата на Кеймбридж е било инсценирано, съобщи bTV.

Подобни теории започнаха да се появяват, след като Катрин Мидълтън бе изписана прекалено бързо от болницата след раждането. Тя е беше приета в 6:00 ч. местно време и два часа по-късно ражда дългоочакваната принцеса. Сумарно около 4 часа след приемането й, Кейт Мидълтън напусна болницата с новороденото си дете и мъжа си, принц Уилям.

Теорията, че Мидълтън всъщност не е родила на този ден се появи в руски вестник, а като доказателство е посочен безупречният й външен вид. Според цитирани експерти херцогинята на Кеймбридж не е родила сама детето си, а просто е позирала с него. Някои източници стигат до крайности, като казват, че не тя е износила принцесата, а сурогатна майка.

„Сигурно сурогатна майка е родила детето. Кейт трябва да е носила изкуствен корем през цялото време, за да заблуди хората, че е бременна”, казва руски скептик. Някои източници казват, че дори Мидълтън да е родила детето сама е невъзможно да напусне болницата на крак, въпреки че второто раждане обикновено е по-леко от първото.

Това, което руските таблоиди не знаят, е че в болницата са присъствали личният фризьор на Кейт Мидълтън – Аманда Кук Тъкър, дизайнерката Джени Пакхам, ушила роклята за изписването й, както и личният асистент на херцогинята - Наташа Арчър. Нейна работа е била да провери външния вид на Кейт Мидълтън непосредствено преди да се появи публично с новородената принцеса.

Днес ще стане ясно името на принцесата на Кеймбридж, което ще бъде разкрито с официално съобщение от дворец Кенсингтън.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл