Вижте как арестуват майката на Ани в Атина

Майката на 4-годишната Ани Борисова вече лежи в гръцки арест, след като убийството на детето беше разплетено. Бащата Станислав Бакърджиев я е разчленил и сварил, като е изхвърлял частите в различни контейнери за боклук, за да не бъде разкрито нечовешкото престъпление. Снощи социалните мрежи се взривиха от възмущението на гръцкото общество заради клип качен от майката в личния й профил във Фейсбук, в който тя открито флиртува.

Нишката започна да се разплита от България, пише "Български новини". Полицаите от отдела за защита на малолетните и престъпления идентифицираха кръга на хората, с които бащата е контактувал и събирал в дома си. Всички те са разпитани. Важният и крючов свидетел на име Ники, който често оставал в дома на бащата и беше посочен от майката беше намерен в България. В събота той беше доведен и разпитан от гръцката полиция на граничен пункт Промахон, където стана ясно, че същия знае за случая като пояснил, че бащата на Ани му е споделил за извършеното зверско убийство.

Показанията на Ники и тези на бащата, които са разпитвани в различно време и място съвпадат.

Вчера бащата на малката Ани бе арестуван и срещу него е повдигнато обвинение за убийство по особено жесток начин, а часове по късно бе издадена заповед за задържане и на майката. До момента няма доказателства за съучастието й в убийството. Тя е обвинена за прикриване на страшния акт, лъжесвидетелство и недобросъвестно попечителство върху детето.

Интерес буди фактът, че ден преди да бъде арестуван Станислав е казал на майка си: "Не вярвай на това което ще чуеш по телевизията". Бабата на Ани не може да повярва че това престъпление е извършено от сина и, защото според нея той сам е изгледал брат си.
Родителите на 4-годишната Ани, убита в Атина, остават в ареста. Засега единствен обвиняем е баща ѝ, а според източници на Нова телевизия друг български гражданин може да се окаже съучастник.

Десетки жители на Атина бяха готови да линчуват родителите на Ани при довеждането им в съда.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Свят