Как Тръмп тласка света в ръцете на Путин

Барние прикани Великобритания да приеме споразумение за върховенството на Съда на ЕС

Кметът на Монтана стана чирак-резбар

Румен Петков: Светлин Русев ще остане с написаното, изреченото, нарисуваното в душите и в сърцата ни, в България и в света

Пленкович: Това посещение е крачка напред за сътрудничеството ни, благодаря на Борисов

Здравната каса вече покрива два нови медикамента за лечение на множествена склероза

Вандал повреди с метален стълб картината на Репин “Иван Грозни убива сина си”

Премиерът Борисов: Със загубата на Светлин Русев България загуби един от мъдреците си

Академик Светлин Русев пред „Труд“: Живеем в пиеса на абсурда, за която сами избираме актьорите

Почина Светлин Русев

Десетки мигранти загинаха при бягство от нелегален затвор в Либия

Премиерът Бойко Борисов: Това са нашите Балкани и нашата Европа, трябва ни единство за мир

Актьорът Хю Грант се ожени за шведка

Борисов: Темата за Западните Балкани не трябва да слиза от европейския дневен ред, ако искаме мир и стабилност

Вижте паметника на Иван Вазов в Загреб (СНИМКИ)

Варненка: Помощ, строители ми събарят покрива!

Варненка се оказа в невероятната ситуация да вика полиция, за да бъде спряно събарянето на покрива на собствената й къща. Пред „Петел“ тя разказа, че останала изумена в ранния следобед днес, когато се върнала от работа и видяла, че строители са смъкнали керемидите на постройката. При опит да ги спре, те й отговорили: „Шефът ни каза да събаряме!“ и продължили работа.

Строителната драма се разиграва в самия център на Варна. Имотът, в който се извършва неразрешеното събаряне, е на ул. „Воден“. Керемидите са махнати от работници на строеж, който е с адрес на успоредната ул. „Иван Вазов“. Сградата на пострадалата гражданка е в съседство с новата сграда, която още не е завършена.

Собственичката на махнатите керемиди се оплака, че те са сложени едва миналото лято, след като направила ремонт на постройката. Тя освен това няколко пъти правила проверки за сградата, която се строи в съседство с имота й. От район „Одесос“ я уверили, че новата сграда и нейната постройка са на калкан, според проектите и издадените разрешения. 

„Сега виждам, че строителите правят прозорци и дори тераса и вероятно затова искат да съборят покрива. Задната стена на постройката я събориха миналата пролет“, разказа варненката, която не вижда друго разрешение на ситуацията, освен намесата на полицията и медиите.

Час след подадения сигнал за събарянето на чужд покрив, органите на реда не бяха реагирали, а строителите си продължаваха поставената от шефа им задача. 

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.