Дует Григор - Бербатов на терена

Григор Димитров в атака до Димитър Бербатов! Сензационният дует ще стане факт на 19 май в Монако, и то на футболния терен. Двамата асове на България са в състава на звезден отбор, воден от принц Албер, който ще играе благотворително на стадион „Луи II“ след 2 седмици. Съперник е сборен тим на пилотите от „Формула 1“, а мачът е ежегоден.

Новината гръмна от радио „Монте Карло“, като сайтът на медията обяви и пълните списъци с избраници. И съставът на принца не изглежда никак лош...

В него са Бербатов, Сони Андерсон, Давид Жинола и Марко Симоне от футболния свят, както и мотоциклетният ас Макс Биаджи и бившият рали шампион Карлос Сайнц. Освен Григор в списъка е и името на Новак Джокович, №1 в световния тенис.

Ако приемат поканата, Димитров и Ноле ще пристигнат от Рим, където на 17 май завършва големият турнир от ATP веригата.

Насреща застават, но не в болиди и с предпазни каски, Фернандо Алонсо, Фелипе Маса, Кевин Магнусен, Серхио Перес, Даниел Рикиардо... Гран при на Монако е в уикенда 23-24 май и керванът на „Формула 1“ ще е в княжеството от понеделник, 18 май.

Домакини на шоуто ще са Клаудио Раниери, бивш треньор на „Монако“, както и постоянната в паркетните събития Парис Хилтън.

След мача играчите и гостите са поканени на галавечеря с коктейли в хотел „Мариот“ в княжеството.

Дългогодишната традиция на благотворителния двубой винаги бе уважавана с охота от Михаел Шумахер - запален фен на футбола и голям приятел на принц Албер. Немалко средства, събрани от мача, този път ще идат и за негова фондация за подпомагане на гладуващи деца.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Спорт