Беновска се скара с Дарина Павлова и Иво Сиромахов

Илиана Беновска се скара с колегите си в журито на "България търси талант" Иво Сиромахов и Дарина Павлова в понеделник вечер.

Всичко започна от качването на сцената на леля Мария, която се яви на същинските кастинги на шоуто тази година. Още тогава присъствието й предизвика конфликти сред членовете на журито.

В крайна сметка, на леля Мария й беше даден втори шанс, а в понеделник двамата с Иво Сиромахов представиха своя „сингъл”.

Изпълнението им предизвика коментарите на Беновска: „Вашето не знам как може да се нарече поезия. За мен това е цинизъм, пошлост. Нямате право, ние също, да адмирираме подобни словеса... Свободата на словото не означава словоблудство, злоупотреба с ценностите, с идеалите. Свободата на словото е красота”.

От своя страна Сиромахов класифицира коментара като „завист”.

В края на шоуто, когато Беновска трябваше да вземе решение кого да подкрепи към финала, скандалът се поднови, като този път се намеси и Павлова, която призова Илиана най-после да даде своя вот. На това журналистката контрира: „Аз имам право да изразя мнението си, а не да робувам на щампата, на която може би ти робуваш”.
„Избери си друг формат да проповядваш”, скочи Дарина.

„Аз имам свой формат. Занимавам се с политика”, отвърна журналистката. И това предизвика отговорът на Павлова – „Затова не ти е мястото тук.”


Участниците, които продължават към финала са деца – събралият най-много зрителски гласове бийтбоксър Леон Петков и извънземните деца от “Tapia Dance House”, които отстраниха гайдарския състав „Диньо Маринов”

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица