ЦСКА чака от феновете идеи за бъдещето

ЦСКА прикани феновете си да помагат с идеи за публичната дискусия, организирана от клуба в събота. Запалянковците трябва да пратят до петък концепции за спасение и развитие на електронната поща. Очевидно насред жестоката финансова и управленска криза се прибягва до непопулярни у нас методи. Не се знае откъде може да дойде една или друга добра идея...

В събота, часове преди дербито с лидера „Лудогорец“, в баскетболната зала на стадион „Българска армия“ главните акционери ще се срещнат с привърженици и ще им изложат плана си за действие след края на сезона. Вероятно в него ще има и идеи, „откраднати“ от мислите на запалянковци.

Като такова хрумване изглежда и пускането в продажба на 100 специални шала за рождения ден на клуба. На 5 май ЦСКА навърши 67 години от създаването си, а артикулите ще са с оригинален номер от 1 до 100 и ще струват по 67 лева. Така с продажбата им надеждата е да се съберат 6700 лева.

ЦСКА свиква и общо събрание на 5 юни, на което ще се представи и отчет за финансовата 2014-а. Ще се приемат и предложения за натрупаните загуби от дружеството за миналата година.

Същевременно Лицензионната комисия на БФС още веднъж предупреди, че е късно за плащания и разсрочвания на задължения, които влияят на европейските лицензи на клубовете. Но е ясно, че вратичката е отворена и всяка договорка или документ за преведени пари по банков път могат да бъдат внесени със стара дата отпреди 31 март, когато бе крайният срок за подаване на документите. Най-застрашени да останат без лиценз от първата шестица са ЦСКА и „Локомотив“ (Сф). Решението на УЕФА за лицензирането ще станат ясни на 31 май, когато вече ще е ясно и класирането, и кои отбори печелят квотите за евротурнирите.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ