Съдят мъж от Разлог за подправяне на лотариен билет

Стоян Александров дал 61 кредита като физическо лице и 14 през фирми Общ размер: 541 000 лв., 1 693 160 долара и 3 738 600 евро; 1 006 400 лв. и 9 955 579.88 евро

70-годишен намушка трима бежанци в Германия

Шест Златни ритони на ВИНАРИЯ 2018

“Левски” предлага работа на красавици

Варна е декор във финала на “Привличане”

Миланов и ЦСКА напред в Лига Европа

Треньорът на „Рома към играчите: Исках половината да ви сменя

Мъри готов да напусне „Астана“

Бившият шеф на Общинска банка Александър Чакалски временно оглави „Топлофикация София“

Теменужка Петкова: Темата българската страна да бъде купувач на ЧЕЗ не стои на дневен ред

Цар Симеон II прие в двореца “Врана” бившия премиер на Македония проф. Владо Бучковски

Разкриха подпалвач, изпепелил „Лада” на съсед в монтанско село

100 000 лева гаранция за бившия финансов министър Стоян Александров

Утре у нас пристига сръбският президент Александър Вучич

Дядото на убитата Ани: Молеше да я прибера, сякаш усещаше

Бабата и дядото на убитата Ани плюс братът на майката проговориха пред медиите в Гърция. Те разказаха, че момиченцето е отгледано основно от тях, докато на 14 февруари тази година Димитрина не го прибрала. Малката е единственото им внуче. Както е известно, 27-годишният Сава, биологичният баща на изчезналата в Гърция Ани, беше посочен като убиеца. Той е с местожителство Дряново, съобщава вестник „100 вести“.

Бащата настоял Ани да пристигне в южната ни съседка, защото там ще намери по-добро бъдеще. “Ани искаше да замине с майка си за Гърция. Каза ми “Дядо, напускам. Отивам в Гърция. Не плачи”, каза дядото. На 23 април бащата бил в България. “Влезе в къщи. Трябваше да го посрещнем, за да ни остави някакви пари. Остави ги и моментално изчезна, дори и пет минути не стоя. Беше много притеснен, трепереше. Изобщо не си говорихме”, разказа опечаленият човек.

“Преди половин месец успях да говоря с Ани и тя ми каза: “Дядо, ела да ме вземеш, моля те. Ела, прибере ми”. Ох, защо не я прибрах. Оттогава не съм я чувал. Сякаш детето усещаше, че нещо ще се случи”, продължи да разказва бащата на Димитрина.

Семейството разказва, че бащата, който е заподозрян за зверското убийство, е биел много и Ани, и Димитрина. “Караха се, сдобряваха се, но ние държахме детето далеч от тези разправии. Те си викаха на гръцки и ние не ги разбирахме. Винаги той вдигаше телефона и казваше, че добре са и двете. С другата баба 6 години не сме имали връзка. Тя дори на малката Ани не честитеше рождените дни – на 1 септември. Един бонбон не му е подала. Четири години – без да пита нито веднъж.

Дъщеря ни обичаше Ани. От Германия й пращаше пари, за да не й липсва нищо. Никога не й и повишавала глас. Таткото имаше проблеми с Димитрина. Тя искаше да го напусне, но той заплаши, че ще сложи край на живота си. Един път се опита да скочи от четвъртия етаж и го спряхме”, разказаха роднините на Димитрина.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете