Дупета в пердета

Новите дрехи на царя от приказката на Андерсен си намериха достоен еквивалент в настоящето. Звездите, които се включиха в годишния бал на музея “Метрополитън” в Ню Йорк, доказаха, че знаят как да привличат вниманието - или с безумни тоалети, или почти голи.

Към втората категория се причислиха Бионсе, Ким Кардашиян и Дженифър Лопес. И трите се появиха в прозрачни рокли (като дантелени пердета), които не оставиха нищо на въображението. Съпругата на Джей Зи закъсня, но роклята й на “Живанши” веднага събра погледите. Бионсе очевидно не носеше нищо отдолу и разчиташе единствено на камъни, които да прикрият някои стратегически места. Ким и Джей Ло също се бяха погрижили известните им дупета да не останат незабелязани.

Закъснението на Риана беше обяснено с желанието на певицата да бъде сама на стълбите, за да може да покаже жълтата си рокля в целия й блясък. Певицата разчиташе и на помощта на трима кавалери, които да носят дългия й шлейф. На този фон Лейди Гага изгледаше като скромно момиче и добре, че дългата й черно-бяла роба беше в стил “китайски мандарин”, а веждите - като резки, за да не остане кралицата на провокациите вън от центъра на вниманието.

Благотворителният бал Met Gala се провежда всяка година и събира средства в помощ на института за костюми към музея. Темата на събитието винаги е съобразена с предстоящата изложба. Тази година е “Китай: През огледалото”. Ще бъде открита утре и ще остане до 26 август. Някои от гостите бяха съобразили тоалетите си с темата, като интерпретациите им варираха от китайски мотиви по роклите до императорски корони в косите. Кувертът за присъствие струва $25 000, обикновено музеят събира между 9 и 12 милиона.

Натоварена с организацията, Ана Уинтър, изглежда, беше забравила, че вече се е появявала с бежовите си обувки. Критиците обаче не пропуснаха да изразят възмущението си, че главната редакторка на “Вог” е допуснала такъв гаф.

Със своята безупречност се откроиха две двойки - Колин Фърт и Ливия и Джордж Клуни и Амал. Съпрузите бяха заложили на класика и елегантност - от стилните рокли на Амал и Ливия до белите ръкавици на Фърт.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Шоубизнес