Вилна зона край бивши уранови мини вече ще ползва питейна вода Водните сдружения трябва да имат договори с „В и К”

Вежди посвети на Снежа завръщане в изкуството Изложба скулптура и рисунка в столичната галерия на „Сан Стефано“ 22

Николина Ангелкова се срещна с Андрю Форбс, законодателен директор към Сената на САЩ

Общинската управа на Свищов настоява за бюджетна субсидия на Стопанската академия Общинарите обявиха подкрепата за висшето учебно заведение в декларация

Нов силен трус е усетен в Пловдивско

Пра-правнукът на смелия журналист Макгахан хареса Велико Търново за бъдещ дом

Собственикът на “Енерго про” за продажбата на ЧЕЗ в България: Повече от 20 години съм работил в Източна Европа, никога не съм срещал нещо такова

Хайтови продължават войната за Левски

Заради наводнен манеж отлагат кушиите на Тодоровден във Варна

Честванията по повод 26 години от обявяването на НП „Рила“ за защитена територия продължават

Илияна Йотова: България наложи Западните Балкани в политиката на ЕС

“Инерком груп” купува бизнеса на ЧЕЗ в България за 320 млн. евро

Николай Николов: Защо кметът Фандъкова не иска да отговори на въпроси за небостъргачите на НИКМИ?

Сменяме само старите касови апарати Произведените през последните две години машини ще имат нужда само от обновяване на софтуера

Сергей Лавров: НАТО ще принуди балканските страни да приемат философията на противопоставяне Алиансът не е в състояние да отговори на терористичната заплаха, посочи външният министър

Дупета в пердета

Новите дрехи на царя от приказката на Андерсен си намериха достоен еквивалент в настоящето. Звездите, които се включиха в годишния бал на музея “Метрополитън” в Ню Йорк, доказаха, че знаят как да привличат вниманието – или с безумни тоалети, или почти голи.

Към втората категория се причислиха Бионсе, Ким Кардашиян и Дженифър Лопес. И трите се появиха в прозрачни рокли (като дантелени пердета), които не оставиха нищо на въображението. Съпругата на Джей Зи закъсня, но роклята й на “Живанши” веднага събра погледите. Бионсе очевидно не носеше нищо отдолу и разчиташе единствено на камъни, които да прикрият някои стратегически места. Ким и Джей Ло също се бяха погрижили известните им дупета да не останат незабелязани.

Закъснението на Риана беше обяснено с желанието на певицата да бъде сама на стълбите, за да може да покаже жълтата си рокля в целия й блясък. Певицата разчиташе и на помощта на трима кавалери, които да носят дългия й шлейф. На този фон Лейди Гага изгледаше като скромно момиче и добре, че дългата й черно-бяла роба беше в стил “китайски мандарин”, а веждите – като резки, за да не остане кралицата на провокациите вън от центъра на вниманието.

Благотворителният бал Met Gala се провежда всяка година и събира средства в помощ на института за костюми към музея. Темата на събитието винаги е съобразена с предстоящата изложба. Тази година е “Китай: През огледалото”. Ще бъде открита утре и ще остане до 26 август. Някои от гостите бяха съобразили тоалетите си с темата, като интерпретациите им варираха от китайски мотиви по роклите до императорски корони в косите. Кувертът за присъствие струва $25 000, обикновено музеят събира между 9 и 12 милиона.

Натоварена с организацията, Ана Уинтър, изглежда, беше забравила, че вече се е появявала с бежовите си обувки. Критиците обаче не пропуснаха да изразят възмущението си, че главната редакторка на “Вог” е допуснала такъв гаф.

Със своята безупречност се откроиха две двойки – Колин Фърт и Ливия и Джордж Клуни и Амал. Съпрузите бяха заложили на класика и елегантност – от стилните рокли на Амал и Ливия до белите ръкавици на Фърт.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете