В "Левски" очакват по 10 000 лв. за купата

Премии по 10 000 лева очакват футболистите на „Левски“ при спечелване на Купата на България. „Сините“ срещат „Черно море“ на финала.

Бонусът е традиционен за клуба в турнира за трофея през последните години. Сега обаче премията не е фиксирана официално в клубен правилник. Управата търси спонсор за сумата, тъй като касата (засега) е празна. Ако не бъдат намерени пари, ще се мисли дали бонусите да бъдат по-малки.

Над 100 запалянковци направиха опашка за общи снимки и автографи с испанските любимци Антонио Аниете и Мигел Бедоя. Двамата асове се появиха за среща с привържениците във фенския магазин на бул. „Тодор Александров“ 23.

„Искам да остана в „Левски“ - потвърди голмайсторът Аниете. - Много се радвам, че феновете имат такова отношение към мен. Бях в подобна ситуация и в Гърция, но тук говорим за огромен клуб като „Левски“.

Ако „Левски“ не се стабилизира финансово, повечето от 9-те чужденци ще си тръгнат.

Мигел Бедоя спечели наградата за №1 на 28-ия кръг в „А“ гупа, а Аниете е най-добър за месеца. Призът е втори за халфа, който вкара два гола за 5:0 срещу „Хасково“. „Не можех да повярвам, когато системата показа, че съм пробягал 14 км в реванша с „Лудогорец“ (1:0) - заяви Бедоя. - Имам още една година договор, оставам.“

„Левски“ не се възпротиви на варианта финалът за купата да е на 30 май в Бургас. Агитката също не въстана, тъй като хората ще могат да съчетаят пътуването за уикенда и с малко плаж. Очаква се официалното решение от Професионалната лига и БФС.

Капитанът Владимир Гаджев е наказан за натрупани картони и няма да играе срещу „Черно море“ и „Славия“.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ