Млад мъж се заби в стълб със 150 км/ч, лекари се борят за живота му

Медици се борят за живота на 20-годишен смолянчанин след жестока катастрофа в нощта срещу четвъртък.

Инцидентът станал на права отсечка на главната улица "Тракия" в Смолян между кварталите Райково и Смолян около 3 часа през нощта. Алкан Челеби карал "Ауди А4" с изключително висока скорост. В правия участък той изпреварил полицейски патрул, а след това още един автомобил. При влизане в квартал Устово Алкан изгубил управление, ударил се в два от паркираните до първа спирка автомобила и в метален стълб с указателна табела. От сблъсъка аудито се възпламенило.

Две минути по-късно полицаите извадили тялото на момчето от горящото купе и го спасили от изпепеляване. Младежът веднага е транспортиран в болницата в изключително тежко състояние, а колата е обгоряла и унищожена изцяло

"Пациентът има счупване на три места на гръбначния стълб, парализа на долни крайници и травма на главата. Подготвяме го за транспортиране в Пловдив", каза началникът на ОАИЛ д-р Ангел Каръшев. По първоначална информация младежът, който е бил сам в колата, е карал с около 150 км/час по правия участък. По случая е образувано досъдебно производство.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини