Мъж намушка приятелката си навръх Гергьовден

Истински екшън се разиграл навръх Гергьовден в белослатинското село Търнак.

21-годишна жена е била намушкана с нож от 30-годишен мъж, с когото живеела на семейни начала, пише "Конкурент". Случката се разиграла малко преди 2 ч. В районното управление на МВР в Бяла Слатина получили съобщение за битов скандал, при който е пострадала млада жена. Пристигналите на място полицейски служители направили оглед на местопроизшествието и установили извършителя.

Пострадалата е транспортирана с линейка в белослатинската болница, където е прегледана и освободена. Лекарите са категорични, че няма опасност за живота й. По случая е образувано досъдебно производство.

Часове по-рано в селото е станал и друг инцидент, което наложило отново да хвърчат линейки и патрулки към Търнак.

От извършената проверка на място е установено, че е възникнал скандал между 68-годишния К.М. и 41-годишния Р.А. Заради разправията в селото настанал масово сбиване. В мелето е пострадал К.М., който е приет в болница с 2 счупени зъба.

И във връзка с този случай има образувано досъдебно производство, казаха днес от пресцентъра на областната дирекция на МВР във Враца.

„Конкурент“ научи, че двамата мъже, заради които е станало мелето, са от ромски произход, но нямат роднинска връзка помежду си. Най-вероятната причина за разправията е битов скандал.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони