Мигренон – за пролет без главоболие

Тази пролет резките атмосферни промени нямат край. От главоболие се оплакват дори хора, които досега не са имали такива проблеми. Какво да кажат тези, които страда от мигрена или имат „глава-барометър“, отчитаща всяка промяна във времето.

Обезболяващите, гълтани час по час, само временно и донякъде притъпяват болката, но са безсилни пред последващите пристъпи и трайното страдание. Да не говорим за многобройните странични действия на лекарствата и бързото привикване, което ги прави безполезни.

Ако приемем очевидната истина, че главите ни реагират болезнено на променящия се и все по-непредсказуем климат, трябва да се погрижим за трайно решение и профилактика на мъчещото ни главоболие.

Препоръчваме ви иновативния природен продукт Мигренон. С Mигренон не само ще излекувате главоболието и мигрената си, но ще се сбогувате завинаги с тях. Той потиска развитието на мигренозно главоболие, постепенно разрежда честотата и тежестта на мигренозните пристъпи до пълното им изчезване, трайно подобрява качеството на живот. Като природен продукт Мигренон е напълно безопасен и без странични нежелани ефекти при продължителна употреба.

Активната му съставка партенолид е получена чрез патентован процес на вакуум екстракция, при който се постига 25 пъти по-висока концентрация. Фармацевтичната форма Solucaps (течна капсула) позволява бързо и цялостно усвояване на активната съставка.

За профилактика се приема по 1 Solucaps до 3 пъти дневно след хранене.

За стопиране на вече започнало тежко мигренозно главоболие - и 1 капсула допълнително.

При деца - по 1-2 течни капсули (Solucaps) дневно. Дозировката се адаптира към възрастта и теглото на детето.

При продължително приложение честотата и тежестта на мигренозните пристъпи чувствително намаляват. Мигренон оказва благоприятен ефект и при други видове главоболие. Може да се комбинира и с аналгетици или други лекарства за мигрена.

Понякога ефектът не настъпва веднага, а след 2-3 седмици и затова лекарите предписват по-продължително лечение. Уместно е приемът на Mигренон да продължи поне 6 месеца. Спирането трябва да става постепенно.

Migrenon® e запазена марка на фирма БОРОЛА. За консултация с лекар специалист можете да се обърнете към клиника Борола, София 1202, ул. „Цар Симеон” №52, тел. : 02/ 983 62 03, E-mail: [email protected]; www.migrenon.com. Може да поръчате онлайн на www.momo.bg.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Здраве