Доналд Тръмп е поискал изготвянето на доклад относно възможните нарушения на договор от страна на Русия

Кралица Елизабет Втора за пръв път присъства на Лондонската седмица на модата

Уърлпул изтегля над 310 000 потенциално опасни електрически кани

Ден за тричане Премиера на сборник пиеси от Емил Атанасов

Десетки българи са завлечени с пари от интернет измамник във Великобритания

Парфюмите и шампоаните замърсяват атмосферата повече от автомобилите

Вижте акцентите от броя на “Труд” в сряда, 21 февруари 2018

Шофьори без книжка излизат на пътя Разрешават на кандидат-водачите да карат с придружител

Израел ни предлага ракети spike (шип) Противотанковите средства на държавната военна компания RAFAEL са без конкуренция в света

Проф. Плочев: Не знам кой ми е началникът, не се чувствам виновен

Пенсионен фонд на Европарламента е на червено Регистрираният дефицит е от 326 млн. евро, има риск да се наложи данъкоплатците да го покрият

Мъж се барикадира в къща в тополовградското село Орешник

В Южна Франция бяха арестувани трима души, заподозрени в съучастие в атентатите в Каталуния през август 2017 г.

Вижте какво ще решава Министерският съвет утре, 21 февруари 2018 г.

Цветан Цветанов: С „Обединени патриоти“ сме единодушни за оставката на Валери Жаблянов

Бареков: Срещу мен в TV7 се води тежка кампания

Срещу мен в TV7 се води тежка кампания. За кратко бях изпълнителен директор в тази телевизия. След като я напуснах преди две години, държа да отбележа, на следващия ден беше изгонен целият екип от 20 човека и те трябваше да си търсят работа. Това заяви пред bTV евродепутатът Николай Бареков.

Той отрече да има каквато и да било вина за тежката финансова ситуация, в която се намира телевизията и заяви, че всички тези „грехове” са се стоварили след неговото управление като директор.

„В краткия период като директор бях назначен в Борда на директорите от „Алегро кепитъл”. Това няма нищо общо с фирмата „Краун” източвала КТБ. Никога не съм бил част от това източване и не съм бил във фирмата, която е източвала банката. Правите ли разликата? Вие сте интелигентен човек.

“Що се отнася до този кредит, да има такъв – за няколко милиона, но той е обезпечен. Те трябва да се връщат тези милиони, но срещу кредита има техника, която ще трябва да се върне. Това беше най-модерната техника, която сега ще трябва да си прибере банката, за да си възстанови парите”, коментира гостът.

„Едно нещо ще препоръчам на хората от TV7 – да бъдат безпристрастни, когато намесват министър-председателя. Защото не можеш да молиш премиера за подкрепа и в същото време да не си плащаш дълговете”, посочи Бареков и допълни: „Ако някой в тази телевизия беше склонен да изпълнява поръчки, нямаше Николай Бареков сам да отиде до печатницата в Костинброд, да застане като репортер с микрофон и да направи това разкритие”.

Бареков заяви, че никога не се отричал от случая „Костинброд”: „Аз съм бил там с лицето си, със собствената си позиция като журналист и настоявам това да бъде уважавано от вас и моите избиратели”.

„Не може Росен Желязков, който е най-голямата мишка в цялата тази работа, да отнесе най-голямото наказание. Един човек, когото със сигурност един ден ще бъдат качени на съдебната скамейка за случая „Костинброд”, ще бъде Цветан Цветанов”, заяви Николай Бареков.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете