За да живеете в рая, трябва да сте луди

Представете си перфектния американски град… красиви къщи, безупречно поддържани морави, деца, които играят спокойно на улицата. А сега си представете, че никога не можете да си тръгнете оттам, нямате връзка с външния свят и си мислите, че полудявате. Вероятно се намирате в Уейуърд Пайнс.

Агентът от „Сикрет сървис” Итън Бърк отива в идиличното градче в щата Айдахо, за да открие двама изчезнали федерални агенти. Итън е логичният избор за тази задача – той е един от най-добрите агенти в офиса в Сиатъл. Освен това познава изчезналия агент Кейт Хюсън по-добре от всекиго. Били са партньори и нещо повече.

Тъкмо когато Итън забелязва надписа „Добре дошли в Уейуърд Пайнс, където раят е дом”, колата му е ударена от камион. В болницата Итън малко по малко започва да си спомня какво му се е случило. Това, което не може да установи, е какво не е наред с този привидно идиличен град. Телефоните не работят, не може да се свърже с жена си и шефа си в “Сикрет сървис”. Докато мистериите продължават да се трупат, той започва да се пита дали не губи разсъдъка си.

Така се заплита сюжетът в новия сериал на “Фокс” - “Уейуърд Пайнс”. Световната премиера на поредицата е на 14 май. Епизодите ще се излъчват всеки четвъртък от 21 ч.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Сериали