Бабата на бащата убиец: За Ани ме боли повече, той сам си прекрати живота

Бабата на Станислав Бакърджиев - бащата,  който уби и разфасова дъщеричката си Ани в Гърция, е получавала многократно на своя адрес призовки на негово име. Това разказа самата Снежана Бакърджиева пред bTV.

Тя се грижела за Станислав докато навършил 14 години. След това той заминал при майка си в Гърция. Според нея, тогава се е случило нещо с него и започнал да се забърква в сериозни проблеми.

През годините й казвал, че гледа коне в Германия, после работел в заведение в Гърция: „Той тука не спеше. Той идва тука, на хотели спи. Просто съм се чудела откъде тия пари да отиде да спи на хотел”.

юабата на Станислав разказва още, че полицията многократно го издирвала за престъпления, извършени в Германия и Гърция. Призовките носели на нейния адрес, който още се водел като негов постоянен. „Той някакви работи прави, че тука кара коли без книжки. Полицията идва оня ден, не знам за какво го търсиха”, разказа тя. Бакърджиева каза още, че когато един път внукът й бил арестуван да шофира, той не бил пиян, но очите му блестели особено, сякаш не е на себе си.

Бакърджиева е виждала правнучка си Ани само един път – когато била едва на 20 дни. Жената недоумява как е възможно внукът й да извърши по такъв зверски начин детето си. „Как може да посегнат? Като не им харесва детето, да го дадат на някой да го гледа!”, възкликна тя. „Хайде, удари го, но накрая ще го колиш, разфасоваш. Как може?”, добави жената.

Според нея, вероятно и майката Димитрина е замесена, тъй като, по думите й, Станислав не може да направи това.

„Боли ме за детето. Боли ме, но това дете не го ли боли? То не може да се защити...”, каза със сълзи на очите Бакърджиева. За внука си тя каза решително: „Нищо че ми е внук, боли ме за него, но казах – доживот! И той е моя кръв, обаче много лошо постъпи. Той сам си тури живота. На 27 години си прекрати живота”, категорична е възрастната жена.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини