CNN спечели делото срещу Белия дом за отнетия пропуск на репортер

МРРБ: Електронната уикенд винетка ще струва 10 лв.

Тереза Мей назначи нов министър на труда

Цигани убиха пътник във влак (обзор) Задържани са брат и сестра от клана Мутафчиеви от Ихтиман

Нинова: Докато съм председател, няма да има коалиция с ГЕРБ

Марин Льо Пен: Европа греши, че води Студена война срещу Русия

Кариерен форум за българи в Германия на 29 ноември

Словакия удостои трима българи с най-високото си отличие

Oтбелязват 130-годишнината от рождението и 70 години от мъченическата смърт на митрополит Борис Неврокопски

България, Турция и Русия с общ проект за гастрономически туризъм в региона на Черно море

Спипаха 22-годишен да драска по паметника на Съветската армия в София, арестуваха го (СНИМКИ)

МЗ купува 280 нови линейки за 38,3 млн. лева Подписват договорите в понеделник

Цветан Цветанов: Един президент трябва да е независим, а Румен Радев много ясно вече се позиционира при БСП

8 жертви и тотален хаос по пътищата в САЩ след първия сняг (ВИДЕО, СНИМКИ)

Кюстендилският съд отложи делото срещу братя Галеви за март

Български принос в тибетската медицина: кръвното спада за 5 минути с билкови капки!

РЕВОЛЮЦИОННОТО ПОСТИЖЕНИЕ ДАВА НА МИЛИОНИ БОЛНИ НОВ ЖИВОТ БЕЗ КРЪВНО НАЛЯГАНЕ

Български специалисти по медицинска биохимия създадоха билкови капки, които при спешни случаи свалят кръвното налягане за 3 до 5 минути! Причината за уникалното постижение, спасително за всички страдащи от проблеми с кръвното налягане, е революционната технология. Тя позволява от суровината –познатия от древността китайски чесън, да се извлече полезното вещество „Алицин” във вид на толкова пречистени и омекотени капки, че от езика и лигавицата в устата те за минути директно се усвояват от клетките в целия организъм. Такива технологии в момента са последен писък на науката, тъй като всякакви лечебни средства най-бързо и пълноценно се усвояват през лигавицата в устната кухина и езика. Така не се налага билковият извлек да се преглътне, да се преработи в стомаха и накрая да навлезе и в кръвта –печели се ценно време при кризи, обясняват биохимиците. Новата форма – „Алицин Форте”, може да се приема чрез накапване върху езика за спешни случаи при хипертонични кризи и от хора със стомашни проблеми и страдащи от активни язви. „Алицин Форте” е изключително ценно средство за „бърза или спешна помощ”, той представлява мост, който свързва изпитаните през вековете билкови тибетски рецепти и съвременните постижения на науката. Друго много важно достойнство на новите капки „Алицин Форте” е уникално високото съдържание на активното вещество – 16,7%! Прли горна граница на евростандартите от 5%…, акцентира д-р И.Симеонова, която от доста години се занимава задълбочено с източни лечебни практики. Тя е сътрудник в екипа на д-р И. Колчак, световно признат експерт по Източна медицина, и под негово ръководство работи и систематизира резултатите от Тибетските капки у нас. Новите капки за спешна, животоспасяваща реакция са пример как древните знания могат да се обединят с днешната висока наука. Какво по-хубаво и по-оптимистично от това за здравето на съвременното човечество!, радва се д-р Симеонова. Хилядолетните билкови рецепти на източните лечители се приемат продължително време и резултатите от тях за здравето са трайни, а пречистените и омекотени капки пък са форма за моментален оздравителен ефект при хипертонични пристъпи и други тежки състояния, уточнява тя.

„Алицин Форте” ще бъде пуснат на пазара съвсем скоро и всеки ще може да ги има в домашната си аптечка, докато оригиналните Тибетски рецепти се приготвят индивидуално за всеки според конкретния проблем и възрастта, допълва лекарката.

Напоследък има доста продукти, които се предлагат като Тибетски капки и поради големия интерес към темата д-р Симеонова разказва любопитната история на капките и подробно разяснява приложението и комплексното им въздействие върху организма. „Оригиналните Тибетски капки са стигнали до нас от древната книга с рецепти – „Императорската лечебница”. Тя е открита при археологически разкопки в Китай през 70-те години на 20 век и археолозите я датират от 3000г. пр.Хр., разказва д-р Симеонова. „ Няколко години по-късно е намерен и още един екземпляр на древната източна фармакопея, по която през вековете са били лекувани китайските императори и най-високопоставените държавници.Уникалният лечебен сборник съдържа над 2 500 рецепти, които днес помагат за „стопяване”на тумори, блокиране на злокачествените процеси в организма, лечение на диабет, на проблеми със сърцето, с щитовидната жлеза и на още 500 тежки болести. Според концепцията на Тибетската медицина за индивидуален подход при лечението на болния, рецептите от книгата „Императорската лечебница” се приготвят за всеки човек според конкретните заболявания и жизнения му цикъл, уточнява д-р Симеонова.

За да имат максимален лечебен резултат при приготвянето на хилядолетните рецепти стриктно, трябва да се спазват всички изисквания от книгата на императорските лечители, допълва тя. Необходимо е за всеки продукт да се съблюдават специфични изисквания – например корените от жен-шен трябва да бъдат минимум на 7 години, плодовете от лиций – да са с размери над 0,7см. и т.н. Приготвянето на капките според истинската Тибетска медицина става за срок от 10 до 14 дни. Тибетски капки на живота би трябвало да съдържат приблизително 300мл билкова тинктура, които се приемат за около три месеца, обяснява д-р Симеонова. „Като лекар с ръка на сърцето признавам, че не знам официалната медицина и фармацевтика да са създали продукти с толкова широкоспектърно и бързо регенериращо въздействие върху човешкия организъм, колкото имат Тибетските капки на живота. Тибетските рецепти дават оздравителен ефект и в най-късен стадий на болестта, нямат противопоказания, могат да се взимат в комбинация с всякакви други медикаменти. Наред с оздравителните резултати, капките чистят цялостно организма и силно вдигат имунитета. Затова практиката сочи, че преходните сезони, особено пролетта/ когато организмът е отслабен от зимните месеци/, са много подходящи за провеждане на курс с Тибетски капки на живота, тъй като тяхното действие продължава и след приключване на приема, т.е. осигуряваме си обща защита от грип и други летни вируси.”

Подобряването в здравето на пациентите продължава и след приемането на Тибетските капки на живота. Резултатите от курса с капките се различава от лечението с методите на традиционната медицина и по това, че вместо да ни натоварват допълнително с токсини и други опасни и ненужни химически съединения, те още в началото пречистват цялостно организма ни от вредни вещества.

Разбира се, всички от екипа държим обратна връзка с хората, които приемат капките и непрекъснато получаваме отзиви от болни, които са отстранили с тяхна помощ сериозни диагнози. Някои дори твърдят, че са били „отписани” от лекарите си и дължат продължаването на живота си на Тибетските капки на живота, споделя д-р Симеонова.

Стойността на тримесечния курс с Тибетските капки на живота е САМО 66лв!
Доставката е за наша сметка!

ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ЗАЯВКИ ЗА ДОСТАВКА НА ТИБЕТСНКИ КАПКИ НА ЖИВОТА С КУРИЕР/ ЗА СМЕТКА НА „ТИБЕТМЕД”ЕООД + ОТСТЪПКА 15% ЗА 2 И ПОВЕЧЕ БР. ПОРЪЧКИ:
02/ 954 5620, 02/ 870 0296, 02/ 825 9870, 0885 111700, 0885 977529, 0884 375751, 0884 375752, 0879 323644. e-mail: guide1@abv.bg; 1463 София, П.К.113

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.