Гинка Върбакова, която купи активите на ЧЕЗ: Нашите намерения са за отговорно отношение към милионите клиенти

Трите момичета, държани затворени в „Люлин”, никога не са ходили на училище

МВР предупреди: Не преминавайте през Дунав мост-2 утре

Наказания в пловдивската Спешна помощ заради отказана помощ на 2-годишно дете

Заместник-кметът по култура и хуманитарни дейности Христина Шопова откри семинар на тема “Изкуството в променяща се Европа – време и граници“

Меркел обеща на Гърция помощ при военна агресия от Турция

Апелативният съд потвърди оправдателната присъда на Алексей Петров за пране на пари

България е партньор по 8 стратегически проекта

Индустриална зона „Загоре” в Стара Загора ще бъде първата в България от модерен тип

Чарли Шийн продава имението си в Лос Анджелис

България и Сърбия подписаха три меморандума за транспорта и социалната политика

Задържаха под стража дилър, заловен в казино

“Изворите” с трите моми в Котел – сред първенците в онлайн фотоконкурс

190 варненчета станали жертви на престъпления за година

Министър Кралев ще представи новостите в игрите на тотото

Министърът на младежта и спорта г-н Красен Кралев ще гостува в обновеното предаване на Български спортен тотализатор „Теглене тиражите на Тото 2 и Втори тото шанс“ от 18.30 по БНТ 1 тази неделя.

Поводът е предстоящият 58-и рожден ден на тотализатора, който в навечерието на празника си променя правилата в игрите си, за да бъдат по-атрактивни за участниците и по-конкурентноспособни на пазара на лотарийните числови игри у нас.

Министър Кралев ще представи накратко новостите в игрите и плановете на Министерството за развитие на българския спорт.

Участниците ще играят за 3 840 000 лева в най-популярната тото игра у нас „Тото 2 – 6 от 49“ в настоящия 38 тираж, който ще бъде изтеглен на 10 май. Още 3 120 000 лева очакват да бъдат спечелени в другата атрактивна игра – „Тото 2 – Зодиак“, в която трябва да бъдат правилно прогнозирани 5 от 50 числа и 1 от 12-те зодии. Добавяйки и джакпотите, които участниците и в другите игри на Български спортен тотализатор могат да спечелят, тази неделя, 2 дни преди рождения си ден, тотализаторът е приготвил близо 7 400 000 лева в джакпоти и един луксозен автомобил.

ПРОМЕНИТЕ И НОВИТЕ ПРАВИЛА В ИГРИТЕ:

В играта „Тото 2 – 6 от 49“ остава само едно теглене, като за 38-и тираж натрупаните до момента джакпоти в двете тегления се обединяват и към тях се добавя стартовия джакпот от 1 милион лева.

Колкото и пъти участниците да печелят шестици, следващият тираж ще бъде с гарантиран джакпот от минимум 1 милион лева. В играта „Тото 2 – Зодиак“ също вече има стартов джакпот – в размер на внушителните 2 милиона лева. Това дава възможност поне 10 души годишно да станат тото-милионери.

Променят се залозите в две от игрите. В „Тото 2 – 6 от 49“ залогът за една комбинация става 0.85 лв., а в „Тото 2 – 5 от 35“ – 0.50 лв. Въпреки че залозите в игрите на БСТ остават най-ниски на пазара у нас, с промените се гарантира, че тройките ще бъдат по- големи от парите за един фиш с попълнени четири колонки.

Провеждането на „Втори Тото Шанс“ се преустановява във всички игри, с изключение на голямата награда, която ще се разиграва в играта „Тото 2 – 6 от 49“ – луксозен лек автомобил.

Български спортен тотализатор въвежда и промени в начина на изплащане на джакпотите. В играта „Тото 2 – 6 от 49“ спечелилите джакпот получават 500 000 лева в установения срок за изплащане на печалби (до 45 дни). Остатъкът се изплаща в срок до 7 години при минимална месечна вноска в размер на 30 000 лева. В „Тото 2 – Зодиак“ също се изплаща първоначална вноска от 500 000 лева в установения срок за изплащане на печалби, а остатъкът – в рамките на до 14 години на месечни вноски, всяка в размер на минимум 30 000 лева.

Спечелилите 10 000.01 лева и нагоре участници ще бъдат обявявани публично. Те ще могат да заявяват в четвъртък и неделя от 14.00 часа до 17.00 часа своите печалби в Централно управление на БСТ в гр. София, ул. „Хайдушко изворче“ №28.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.