Това момиче има "Връзки"

На 3 юни по Би Ти Ви тръгва сериалът “Връзки”. Сюжетът на продукцията, правена от “Емо вижън”, се върти около бивш патоанатом и настоящ брачен консултант (в ролята Михаил Билалов) и неговата съпруга - известна архитектка (в ролята Лилия Маравиля). Дъщерята на Маравиля се казва Лия, която освен, че е млада, красива и “знае всичко”, е и модел на бельо. В кожата на Лия влиза изгряващата звезда Лорина Камбурова.

Бях поканена на кастинг от изпълнителния продуцент на сериала Галя Маркова, разказва Лорина. Явно съм се справила повече от добре, щом ми повериха ролята. Обичам Лия, защото, макар и казано като клише, тя ми помогна много, обяснява начинаещата актриса.

Мисля, че зрителите от нейното поколение ще я харесат. Тя ги обобщава по един многопластов начин, защото е упорита, понякога прекалено дръзка и преднамерена и малко объркана, но много талантлива, обяснява Камбурова. И въпреки че именно заради професията на своята героиня трябва да позира и по-разголена пред камерата, не се притеснява от това. Все пак това е интересното на професията ми - да правя неща, които не всеки би се осмелил, казва младата актриса.

А тя отдавна прави неща, на които не всеки би се престрашил. Преди години, когато все още учела в НАТФИЗ, й се наложило да играе малко момче, което се превръща в убиец (в пиесата на Уилям Голдинг “Повелителят на мухите”). Нямала друго решение, за да влезе в кожата на героя си, освен да отреже дългата си коса. Някои ме сметнаха за луда, други, че се подмазвам на учителите си, но истината е, че имаше достоверност в играта ми на дивак, спомня си Лорина. След това, в сериала “Връзки”, нейният образ трябвало да се отличава от всички млади персонажи - да има бунтарско излъчване и да диктува модните тенденции. Заради това се изрусила.

Иначе Лорина е от Варна и макар че била приета да следва висше във Варненския икономически университет, решила да кривне от пътя на финансите. Още повече че е израснала по репетиционни зали, а 10 години от живота си прекарала във Варненската детска опера с ръководител Ганчо Ганчев. Кандидатствала в НАТФИЗ и миналата година завърши актьорско майсторство в класа на проф. Здравко Митков.

Именно с нейни колеги от класа поставили и пиесата на Станислав Стратиев “Рейс” на международен театрален фестивал в Пекин, Китай. Пак с театрален спектакъл е пътувала и до Виена в Австрия. Като по-малка е живяла за кратко и в Малмьо, Швеция. Извън театралната сцена Лорина се изявява и като певица. Преди години се включи и в “Мюзик айдъл” 3 по Би Ти Ви. Сега има и свой проект с нейния колега режисьора Росен Пенчев.

Музиката им е микс между джаз, рок и пънк, като винаги е съчетана с театъра. Наскоро открила и удоволствието от работата по дублажа на филми. Всичко започнало от четенето на всички герои от приказките на сестра й, а след това просто съдбата я срещнала с едно от големите имена в тази професия - Василка Сугарева.

Лорина дискретно мълчи за личния си живот, но щастливо добавя, че семейството й я подкрепя и се радва дори при най-малките й успехи. А това е толкова освобождаващо и вдъхновяващо, казва Лорина.

Как точно ще й се отрази животът и в тв семейството на сериала “Връзки”, предстои да разберем съвсем скоро.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица