Майката на убитата Ани: Ще отрежа ръцете на Станислав, с които е посегнал на детето

“Той не можеше да убие мравка. Когато аз го правех ми казваше: Защо? И тя има живот”, са думи на 25-годишната Димитрина Борисова за бащата на детето й, 27-годишния Станислав пред медиите. “Недоумявам защо го е направил. Ще му отрежа ръцете, с които е посегна на детето”, заканва се от затвора съкрушената и съсипана от болка майка, цитирана от "Български новини".

“Ако някога има друго момиченце пак ще го кръстя Ани”. Непосредствено след разпита, майката заяви пред медии категорично, че Ники знае всичко. Същият е поискал 5 000 евро от Станислав, за да мълчи, допълни още Димитрина, като отправи обвинения по адрес на Ники, че той е бил и основна причина за скандалите между двамата родители като семейство.

„Не го харесвах, той му промиваше мозъка”, заяви тя.

В понеделник адвоката на Димитрина ще поиска да бъде разпитан приятеля на Станислав - Николай, както и да бъде направен кръстосан разпитат. Причината за това е съмнението на Димитрина, че Ники има връзка с чудовищното престъпление. Димитрина заяви в показанията си, че на 2 май е поискала да говори с приятеля на мъжа си, тъй като имала подозрения, но Станислав я успокоил, че няма проблем като същевременно й казал ако чуе нещо да не се притеснява.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини