Бабата на детеубиеца Станислав: Снахата е продала Ани за 10 000 евро

Четиригодишната Ани, която беше убита, разфасована и сготвена от баща си, е продадена от майката за сумата 10 000 евро. Това твърди бабата на заподозрения за жестокото престъпление Станислав Бакърджиев – Снежана. Доказателство за това били намерените у нея от полицията 10 000 евро, за които тя не могла да каже откъде ги има.
„Димитрина не ми харесваше още от самото начало, ама какво можех да кажа. Щом Станислав си я харесва, той ще живее с нея. В последно време тя се беше хванала с някакъв богат германец и искаше да напусне внука ми. Може тя да е продала детето и да е смятала да се измъкне тайно в Германия с парите от продажбата на момиченцето. А не вярвам, че Станислав може да убие детето си, да го накълца, че ида го сготви. Тове е някаква изродщина”, разказва пред „Телеграф” своята версия за случилото се бившата кранистка Снежана Бакърджиева.

Освен проблемите с гръцките власти, които обвиняват Станислав за нечуваното зверство, у нас той има проблеми с лихвари, които тормозят баба му. Причината е, че е взел 30 000 лева заем, който повече от половин година не погасява. Лихварят, от когото младият мъж взел парите, няколко пъти досега се обаждал на бабата в Дряново да я пита къде е внукът й и да настоява той да се върне в България и да се издължи, за да не му се случи нещо лошо.

Станислав учил само до шести клас в Дряново. Заради основното си образование не можел да вземе книжка. Купил си, когато отишъл в Гърция. Започнал работа в заведение, а в Германия се хванал като общ работник в някаква конна база. Миналата година през юни Снежана получила призовка от Германия на немски и български език, адресирана до внука й. В нея се казвало, че Станислав е обявен за издирване от Интерпол и трябва незабавно да се яви в Германия по разследване за наркотици.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Свят