Нови изстрели в Куманово

28 часа след началото на престрелката в Куманово, отново се чуват изстрели, предаде македонското електронно издание Telegraf, цитирано от "Фокус". Изданието посочва, че служители на полицията има на всички входове в квартал Диво селище в Куманово.

Полицейската акция за неутрализиране на терористичната група в Куманово все още продължава. Това са заявили от МВР на Македония и са потвърдили, че през нощта и тази сутрин отново са се чували изстрели, съобщава македонската телевизия "Алфа".

През нощта в града е било тихо, но от сутринта отново се чуват изстрели. Друго електронно издание - lokalno.mk, обаче твърди, че и през нощта в Куманово е имало престрелки. Хеликоптери и безпилотни самолети прелитат над града, а се чуват и сирени на Бърза помощ. Забелязва се полицията да влиза в отделни къщи, а от една от тях се издига дим.

Припомняме, че 5 души починаха, а над 30 бяха ранени при ожесточени сблъсъци вчера между полицията и 70-членна въоръжена групировка в град Куманово, Североизточна Македония.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Свят