Секси румунещи - певици от северната ни съседка атакуват балканските мъже

Всички си спомнят култовата реплика на Бай Ганьо ”Щий румунещи?”(Говорите ли румънски?) от едноименния роман на Алеко Константинов. Днес, няколко десетилетия след излизането на творбата, прелъстителки от северната ни съседна атакуват мъжките сърца със сексапил и глас и не е нужно да знаете румънски, за да се впечатлите. Вече повече от десетилетие румънските из-пълнители шестват триумфално на европейската музикална сцена. Освен със закачливи мелодии, подканващи към танци, перфектен английски и атрактивни клипове, звездите на северната ни съседка са разбрали, че сексапилът също продава. Най-ефектните певици на Румъния са перфектната комбинация между музикален талант и привлекателна външност.

Попсензацията Инна е суперзвезда далече извън границите на Румъния. Красавицата е родена през 1986 година в провинциалния град Мангалия под името Елена Александра Апостоляну. Миньон-чето, високо само 160 см, вече си извоюва прозвището румънската Мадона не само заради сексапилното излъчване, но и заради големия комерсиален успех на песните й. В един от клиповете си тя дори ангажира бившия любовник на попкралицата - супермодела Хесус Лус, с когото се снима в еротично предизвикателни сцени. Освен сексапилна Инна е и много интелигентна - завършила е с отличен икономически колеж. Според нея формулата на успеха е точно това - съчетание между визия, талант и интелект. Любопитна подробност е, че с първата си група - танцовото трио Play and win, тя кандидатства за участие в „Евровизия”, но не преминават предварителния подбор. Стартът на соловата й кариера е през 2009 година с издаването на албума й Hot, от който изкарва няколко суперуспешни хита. Инна е напълно наясно със законите на шоубизнеса, затова отделя много време за добрата си физическа форма. Освен по фитнеса тя е запалена също и по джогинга, но е строго против всякакви диети. Певицата е убедена, че суперслабите и анорексични жени не са привлекателни, затова гледа да поддържа женствените си форми и извивки. Феновете й имат възможност да се радват на прелестите й в оскъдно облекло, защото румънката често се снима в еротични фотосесии за известни списания. В последния й суперхит засега Diggy Down сексапилът й отново е на преден план, като Инна без страх е оставила огромен питон да пълзи върху полуголото й тяло.

Друга румънска дива - красивата Антония, се радва освен на успешна кариера и на щастливо семейство. На 27 декември миналата година изпълнителката роди син - Стефан, който е второто й дете от италианския безнесмен Винченцо Кастелано. През 2010 година тя дари любимия си мъж и с дъщеря - Майа-Розария. Малко преди да стане майка, тя снима наедрялото си коремче в един от последните си клипове, показвайки, че и бременна изглежда завидно добре. Свободното поведение пред камерите Антония дължи на дългогодишния си опит в моделството. Семейството й заминало за Америка, когато певицата била едва 3-годишна, и се установили в щата Юта, а после и в Лас Вегас. Когато била на 10, я забелязал букер от известната агенция „Форд моделс” и така започнала кариерата й на модел, но самата тя признава, че музиката винаги я е привличала повече. Според откривателя й - известния диджей и продуцент Том Боксер, Антония е единственият модел, който наистина има талант на певица. Той чува 18-годишната тогава Антония да пее и остава силно впечатлен от гласовите й данни. Освен певчески талант, тя притежава и дарбата да композира. В характерния й музикален стил могат да се открият корените на черната музика, която слушала по време на ранните й години в Америка и дружала с афроамериканци. Антония си признава, че и сега не е забравила за страната на неограничените възможности и мечтата й е един ден песните й да станат популярни и там. Амбициите й не са без покритие, защото тя отдавна е покорила почти всички европейски класации с хитове като Morena, Jameia, Marabou, Shake it Mammа.

Русокосата изкусителка Андреа Баника е сред кралиците на румънската музика. Атрактивната блондинка може да се похвали със завиден сценичен опит, защото започва да пее още 4-годишна, а на шест вече печели първите си награди.

Големият й пробив обаче идва доста по-късно - през 2007 година. Преди това тя прави няколко неуспешни опита да се наложи като част от дамските групи Exotic и Blondy, които обаче не просъществуват много дълго. След разпада им тя започва самостоятелна кариера с хита Dansez, Dansez. През 2007 година Андреа печели наградата за румънски изпълнител на европейските награди на MTV. След успеха тя временно изоставя кариерата си и се отдава на грижи за малката си дъщеричка София Мария. Голямото й завръщане през 2009 година е със сингъла „Самба”, с който покорява не само румънските, но и повечето европейски класации. Следват още редица суперхитове като Love in Brasil, Fiesta и Sexy, които затвърждават звездния й статут. Немалък дял за големия й успех има нейният сексапил, който Андреа използва успешно. Подобно на Деми Мур тя дори се снима бременна в гола фотосесия, с която предизвиква истинска сензация в Румъния. Красавицата признава, че намира женските крака за най-сексапилната част от тялото, затова много се грижи за тях. Освен че спортува редовно, русокосата дива, която се изявява и като тв водеща, набляга и на здравословната диета. Синеоката прелест е идвала няколко пъти в България и не крие, че много харесва страната ни.

Най-новата румънска музикална сензация Отилия също наскоро посети родината ни. Огнената брюнетка, която Румънеца от популярния дует „Румънеца и Енчев” представи за своя братовчедка, направи лятото на миналата година още по-горещо със суперхита си Bilionera. Клипът към него, в който сексапилната певица показва перфектна фигура в изрязан бански, докато предизвикателно се пръска с вода в басейн, предизвиква истинска бомба в интернет. Песента й събра рекордните 35 милиона гледания в музикалния портал YouTube само за няколко месеца. Освен в родината й Bilionera зае първите места и в класациите на Япония, България, Македония, Монако и Турция.

Сексапилната Отилия се е изявявала на една сцена и с латино суперзвездите Густаво Лима и Мишел Тело. Атрактивната певица е пробвала късмета си и като модел, но преценила, че ръстът й не е достатъчен и че кариерата на певица е много по-перспективна за нея. Отилия си признава, че интересът от страна на мъжете към нея е много голям, но засега сърцето й е свободно и очаква голямата любов. Често медиите я сравняват с Джей Ло и Шакира, но тя държи на собствения си стил. Освен на хубави мелодии и песни, певицата залага много и на атрактивните текстове. Имената на хитовете й French Kiss, Russian dream и On fire провокират интереса на феновете още преди да ги чуят, което е сигурен залог за успех.

Сред най-нашумелите румънски попдиви напоследък е и изпълнителката на Never give up - Ралука. Тоталният й хит разби не само музикалните класации, но е сред най-пусканите и в денс клубовете. 25-годишната красавица е родена като Ралука Александра Нистор, но избира да се представя само с първото си име. Брюнетката започва да взема уроци по пеене и танци още като тийнейджърка, което допринася много за успешното й сценично представяне. Визията и талантът й са забелязани преди 7 години на Международния попфестивал „Георге Григориу” в Мамая, когато тя печели Гран при. С ефектното си присъствие и изпълнение възпитаничката на колеж за музика и изящни изкуства за първи път става любимка на публиката. Тя участва и в конкурса Megastar като част от група Pepper girls, с която заемат второ място. През 2009 година Ралука стартира ударно самостоятелна кариера в колаборация с DJ Sava и хита I Like (The Trumpet). Видеото, в което певицата заедно и още няколко сексапилни дами танцуват облечениш в оскъдни военни униформи, се превърна в мегахит. След него мнозина се съмняваха, че Ралука ще успее да направи втори подобен удар, но тя опроверга критиците с успеха на новите си песни.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл