3000 снегорина са в готовност да чистят пътищата от снега

Бойко Борисов пред младежите в ГЕРБ: Няма как да защитим интересите на ЕС на Балканите, ако не защитим добрите отношения между Турция и Русия (ВИДЕО)

БМВ откри нередности при софтуер за отработените газове

Задруга разработва критерии за качеството на храните В Сдружението на производителите членуват над 40 фирми

Олимпийските игри в ПьонгЧанг са посетени от над 1.3 милиона души

Деница Сачева: МОН има ясна стратегия за развитие на иновативните образователни методи

Мариано Рахой: Испания трябва да промени модела за финансиране на автонономните области

Доналд Тръмп: Въоръжаването на учителите зависи от властите на отделните щати

САЩ искат санкции върху 33 кораба и 27 компании заради нарушаване на ембаргото върху КНДР

Арестуваха четирима мексикански полицаи за отвличането на трима италианци

Руснаците без национален флаг и на закриването на Олимпиадата, реши МОК

Археолози откриха древен некропол в Египет

В Южна Корея пристигна севернокорейска делегация на високо равнище

Мексиканският президент отлага визитата си в САЩ заради напрегнат телефонен разговор с Тръмп

Макрон и Меркел ще разговарят с Путин за прекратяването на огъня в Сирия

Над 100 малки фирми вече се регистрираха в конкурса "Големите малки"

Ако имате малък бизнес и искате да го разширите, като привлечете нови клиенти, трябва да побързате! В края на тази седмица изтича крайният срок за участие в конкурса “Големите малки”, организиран от вестниците “24 часа” и “Труд”.

Той ще осигури на 15 български предприемачи безплатна реклама в най-влиятелните български всекидневници – всяка на стойност 10 000 лв.

Кампанията стартира в началото на май. До момента участие в нея са записали над 100 български фирми – представители на малкия бизнес (до 50 служители и оборот под 10 млн. евро на година). Те са от всички сфери на икономиката – производство на храни и напитки, търговия, обувна промишленост, кетъринг, ресторантьорство, езикови обучения, консултантски услуги, софтуер.

До този момент най-голям е броят на кандидатите от София – 45. Следват Пловдив и Бургас – съответно с 9 и 8 фирми.

За да се регистрирате за участие, трябва да посетите сайта на кампанията “Големите малки” и да попълните формата за регистрация. Авторитетно жури ще излъчи в края на май победителите, които ще вземат своите награди на церемония в началото на юни.

Партньори на кампанията са Министерството на икономиката, най-голямата работодателска организация КРИБ, Агенцията за насърчаване на малки и средни предприятия, Пощенска банка, Мтел и All Channels.

Защо подаряваме реклама?

– Защото знаем, че малките и средните предприятия са гръбнакът на икономиката. Те са тези, които разкриват най-много работни места, плащат данъци и осигуряват просперитета на нацията.

– Защото всеки малък бизнес може да е “голям” по своему – с ниша, която е открил и разработил… Със специалното си отношение към клиентите, което го отличава от неговите конкуренти… Или с иновация, която е накарала другите в бизнеса да го копират.

– Защото вярваме, че само съвместните усилия на медии и бизнес ще доведат до така желания ръст на икономиката. Рекламата осигурява на бизнеса достъп до повече клиенти. А новите клиенти носят повече продажби, повече поръчки, повече работни места, повече инвестиции в развитие на бизнеса… и повече данъци в хазната.

– Защото искаме да покажем, че в България не всичко е “сиво”. Че има бизнеси, които се преборват успешно с кризата. И които могат да служат за пример на останалите предприемачи в България.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.