Пиян нападна бившата с нож пред децата им

Пиян мъж нападна с нож бивша си жена и родителите й пред очите на невръстните си деца и беше арестуван от полицията. Саморазправата е станала към 19 ч. в понеделник на земеделска нива край разградското село Старо селище.

35-годишният Н.А., който бил порядъчно почерпен, отишъл да търси бившата си жена на нивата. Двамата с 30-годишната Е.Р. били разведени преди повече от година, но мъжът продължавал да я тормози, разказаха от селото. В понеделник той й вдигнал скандал, докато работела заедното с родителите си. Почнал да крещи и да я заплашва и размахал нож срещу нея. Докато се бранела от острието, тя получила прорезни рани по ръцете, казаха от полицията. Нападението с виковете и заканите станало пред децата на разведените. Свидетили викнали полиция. Образувана е проверка за закани и заплахи.

Съселяни на двойката разказаха, че жената ставала жертва на пиянски скандали през седмица. Сега щяла да заведе дело за домашно насилие и да иска ограничителна заповед срещу бившия. Малките им деца, както и родителите й, били много травмирани от скандалите и заплахите.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони