Майката на Станислав: Синът ми не може да е убил Ани, като малък обичаше животни

Майката на 27-годишния Станислав Бакърджиев, задържан за убийството на 4-годишната си дъщеря Ани, не вярва, че синът ѝ е убил малкото си момиченце. Тя пристигна в Гърция, за да се види с него. “Още се надявам, че нещо друго е станало. Майка съм, каквото се е случило, тя (бел. ред. - майката на Ани) го знае. Ако нещо е направил Станислав, нека бъде наказан. Боли ме много”, каза пред журналисти майката на 27-годишния българин, която пристигна в Гърция, за да се види с него, предаде "Български новини".

Тя съобщи, че не е разговаряла дълго със сина си. „Единственото, което му казах, като го видях, е, че съм тук и го обичам”, каза жената. „Когато беше малък, събираше вкъщи всички изоставени животинчета. Още се надявам. Нещо друго е”, кажа жената.

Жената допълни, че всичко друго може да повярва, дори и че детето е продадено, но не, че е убил детето.

Майката на Бакърджиев разкри още, че в понеделник й се обадила Димитрина, майката на Ани и поискала да й помогна да излезе навън, за да помогне на Станислав. „Каза ми да дам показания, че ми била казала да пазя детето. Аз нямам телефона й, нито връзка с нея”, завърши жената.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Свят