Жена е първият кандидат за кмет на Пловдив

Адвокат Дани Каназирева е първият кандидат за кмет на Пловдив, който обяви официално своите намерения да се пусне в битката за градоначалник на предстоящите през октомври местни избори.

Лидерът на ПП "Съюз за Пловдив" и председател на групата на коалиция "Обединение за Пловдив" в местния парламент направи това по време на промоцията на първата си книга "Местната власт в условията на членство на България в ЕС" и пред 600 представители на различни гилдии.

"Пред нас има 2 пътя- или да продължим да живеем в посредствеността на партийните схеми, или да приложим друг модел. Решенията и приоритетите за Пловдив да се определят в Пловдив, а експертите и пловдивчани да участват при взимане на решенията. Демокрацията не е само да избираме парламент, а и свободата сами да решаваме всичко – и в квартала, и в града, и в страната. Ще привлека експертния потенциал на Пловдив, ще създам силен екип, в който партийната принадлежност ще е без значение. Ще оставя в миналото политическите чистки!", заяви Дани Каназирева, Мотото на кампанията й ще бъде "Смелост без компромиси. За Пловдив".

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони