Гърците искат бесило за убиеца на малката Ани

Много гърци се бяха събрали пред съда, където трябваше да се гледа делото за притежаване на наркотици срещу Станислав Бакърджиев - бащата, убил зверски собствената си дъщеричка Ани. При появата на българина събралото се множество започна да вика и ругае след него, а една жена изкрещя „Бесилка”!

По-рано днес, българинът детеубиец Станислав Бакърджиев получи отлагане на делото, отнасящо се до притежание и употреба на наркотици. Датата на делото още не е уточнена и ще се проведе след връчване на призовка.

Станислав „Сава” Бакърджиев бе доведен в съдебната палата "Евелпидон" петнадесет минути преди 9 часа сутринта под засилена полицейска охрана. Убиецът на 4-годишната Ани не направи никакво изявление пред журналистите и бързо бе отведен в ареста на "Евелпидон", където бе задържан до началото на делото, съобщава "Български новини".

Според изявление на репортер по гръцка телевизия едното око на Станислав е било много зачервено, както и че визията му е променена. На въпрос от студиото дали върху него е упражнено насилие, репортерът отговори уклончиво, давайки да се разбере, че има вероятност за това.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Свят