Мошеник отнесе глоба от €208 000 в Мюнхен

Четворен ръст на морбили в Европа И България е в тревожната статистика на СЗО

Десетки убити и ранени граждани на Русия и ОНД при сражение в Сирия

Мароканецът, задържан у нас за тероризъм, ще остане 90 дни в ареста

Лавров заяви, че ситуацията в Африн може да се реши чрез пряк диалог между Дамаск и Анкара

Спасителите на Преслав с екипировка от Швейцария

Адвокатите на Йоан Матев искат да бъде преместен в Софийския затвор Съдът даде ход на делото за убийството на Георги Игнатов

Григор дал 14 проби миналата година

Съдът отказа да освоби предсрочно братоубиец

Обществената трапезария в Търново ще работи без прекъсване цяла година

Румен Радев удостои с висши държавни отличия дейци на образованието, науката и военномедицинското дело

Бургаска учителка се нуждае спешно от кръв

Свлачище застрашава пешеходци и коли край Дебелец

ВСС прие оставката на Красимир Влахов

СГС даде ход на делото срещу Йоан Матев

Радан Кънев: Вадим ДПС от правосъдната система и това им е кошмар

В момента има няколко законопроекта, които се обсъждат в парламента и ДПС има остра позиция. Големият им проблем е правосъдието, защото зад всяка от тези атаки, които хвърля ДПС сега, стои ужасът от факта, че губят позиции. Прякото им политическо влияние е заплашено и това им е кошмар и искат да го блокират. Това обяви лидерът на ДСБ Радан Кънев пред bTV.

„Морална маска реформаторите не сме имали никога. Ние се бием за конкретни промени. Морална маска мъкне ДПС, но тя е скъсана отдавна”, каза Кънев.

Съпредседателят на реформаторите каза още, че той си партнира политически с кмета на Хасково Георги Иванов, който определено има влияние в региона си.

Кънев добави, че синът на кмета Станислав Иванов е депутат от ДСБ в парламента и е много силно ангажиран в енергийната комисия. Попитан как гледа на имуществото на кмета на Хасково и семейството му, Кънев каза, че bTV нищо ново не вади в репортажите си.

„Ние сме партньори с кмета на Хасково на база това, че е предложен от местните органи. Два пъти е предлаган за партньорство, така че няма да се учудя, ако това стане и сега за трети път предвид местния вот. И с кмета на Бургас Димитър Николов сме си партнирали. Това е част от политиката. Ако има и най-малко съмнение за престъпление в работата на кмета на Хасково, ще оттеглим подкрепата си от него”, каза още Кънев.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете