Женското здраве е на фокус на Изложение „Мисия здраве” 2015

Медицински комплекс „Д-р Щерев” ще зарадва посетителите на своя щанд със специални предложения за гинекологична профилактика, ендокринология и грижи за бременните

За втора поредна година Медицински комплекс „Д-р Щерев” ще бъде сред водещите изложители в станалата вече традиционна инициатива „Мисия Здраве”. Изложението ще се проведе на 15, 16 и 17 май пред паметника на Съветската армия в София. Входът за посетители е напълно безплатен, а изложението ще е отворено в петък (15.05) от 12:00 до 20:00 ч., в събота (16.05) от 10:00 до 20:00 ч. и в неделя (17.05) от 10:00 до 16:00 ч. Един от акцентите в тазгодишното издание на „Мисия здраве” е женското здраве с фокус върху гинекологична профилактика, репродуктивно здраве, бременност, раждане, кърмене, гинекологични онкологични заболявания, хормонални проблеми, ендокринологична профилактика и др. В рамките на събитието, в което участват над 50 изложители от различни сфери, свързани с грижата за здравето, се предвижда богата програма с водещ Ники Кънчев и много награди за посетителите, включващи прегледи, изследвания и консултации.

В Шатра №8, където е разположен щандът на Медицински комплекс „Д-р Щерев”, всички посетители на изложението ще могат да получат повече информация за широкия набор от медицинските грижи и изследвания, предлагани в лечебното заведение. В изминалия над четвърт век след първата успешна инвитро процедура в България Доц. Щерев и неговият екип полагат основите по модерното лечение на безплодието в България с внедряването най-иновативните методи и технологии, даващи надежда за постигане на радостта от зачеването и раждането на дете дори и на безнадеждните случаи. В наши дни Болница „Д-р Щерев” е впечатляващ медицински комплекс за женско и семейно здраве, предлагащ цялостни грижи от подготовката за зачеване, през проследяването на бременността, до раждането, следродилното възстановяване и педиатричното проследяване. Комплексът разполага с разширен амбулаторен диагностично-консултативен блок със специализирани кабинети по акушерство и гинекология, репродуктивна медицина, фетална медицина, педиатрия, ендокринология, урология-андрология, превантивна медицина и гинекологична онкопрофилактика, мамология, физиотерапия и рехабилитация, и др.

По време на изложение „Мисия здраве” на щанда на Медицински комплекс „Д-р Щерев” ще се извършват безплатни изследвания за кръвна захар, ще се провеждат безплатни тестове за остеопороза с мобилен остеоденситометър, ще се извършват безплатни консултации от специалист ендокринолог и ще се предоставя пълна информация за пробовземане, съхранение и приложение на стволови клетки. Допълнително ще се предлагат разнообразни награди, свързани с женското и семейното здраве.

Всеки посетител на Шатра №8 ще може да се възползва от преференциални ваучери с отстъпка между 50% и 70% от цената на различни медицински грижи като:

- Пакет „Скрининг-стандарт” (гинекологичен преглед, онкоцитонамазка, специализирана консултация) + изследване „HPV скрининг”;

- Преглед „Ехография на щитовидна жлеза” + изследване на хормони FT4 и TSH;

- Физиотерапевтичен пакет „Пресотерапия” - пресотерапията е модерен, ефективен и безболезнен метод със силен терапевтичен ефект за лечение на целулит и мастни натрупвания по тялото;

- Физиотерапевтична процедура „Специализиран масаж за бременни”.

Броят на преференциалните ваучери е ограничен и само първите 100 души, които ги заявят ще могат да се възползват от тях. Ваучерът ще се получава на щанда на Медицински комплекс „Д-р Щерев”, а ще се активира на място в лечебното заведение след предварително запазен час за преглед. Условията за ползване ще са описани на самия ваучер, като повече информация ще може да се получи и на място на изложението в Шатра №8.

Специално за бременните жени и двойките, очакващи дете, на щанда на Медицински комплекс „Д-р Щерев” ще може да се подаде талон за участие в томболата на изложение „Мисия Здраве” със следните атрактивни награди от страна на лечебното заведение:

- Ваучери за цялостна гинекологична профилактика с ултразвукова диагностика – подходящ за жени във всички възрасти - срещу ваучера изтеглените от томболата ще получат безплатен профилактичен пакет на стойност 129 лв.

- Ваучери за три вида високоспециализирани изследвания при сертифицирани специалисти по фетална медицина – първи триместър скрининг тест за вродени аномалии на плода, фетална морфология, късна фетална морфология с доплерово изследване – подходящи за бременни жени в различни срокове на бременността (11-13 гестационна седмица, 19-23 г.с. и 30-32 г.с.) - срещу ваучера изтеглените от томболата ще получат безплатно изследване на стойност 120 лв.

Талоните за участие в томболата за горните три награди ще се подават на щанда на Медицински комплекс “Д-р Щерев” - шатра №8 в рамките на изложение „Мисия здраве” от 15-ти до17-ми май пред паметника на Съветската армия.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Здраве