Заветът на Кловис – най-известният фен на Бразилия

Във Волгоград борят насекомите с ванилия

Льов: Имам план за Швеция

На 23 юни 2018 да почерпят

Брюксел обяви край на гръцката криза

ЕС смени тона за бежанците Йотингер призова за съпричастност към южните членки на съюза

Чума по свинете идва към България

Сталоун и Батиста в жанрова тупалка

Губим 6 млн. лева от износ на трюфели Скъпите гъби се събират за експорт, но никой не плаща данъци

Издирват беглеца Басри с хеликоптер (обзор) Опровергаха твърдения, че Борис Иванов е имал съучастник

Протестиращи майки искат да знаят как се финансират организациите на хората с увреждания

Автобуси блокират центъра на столицата Протестират срещу създаването на автомобилна камара

Умря последният бял тигър в зоопарка в Синсинати

Милиарди да ни дават, няма да приемем бежанци (обзор)

Доналд Тръмп ще въведе мита от 20 процента за внос на европейски автомобили

Майката на ученичката, бита от бизнесмен в дискотека: Искаме присъда, да не остане безнаказан

„Искам присъда и обезщетение, както предвижда законът”, това каза пред struma.bg Румяна, майка на пребитата в неделя призори в дискотека 17-годишна кюстендилка Моника Георгиева, която вчера преди обяд бе изписана от хирургично отделение на МБАЛ „Д-р Никола Василиев”. Майката обясни, че дъщеря й все още не е подала жалба в полицията и прокуратурата, но със сигурност ще го направи.

„Бях изненадана, че са я изписали от болницата, като я приеха в неделя, казаха, че трябва да остане поне седем дена, сега я изписали, а документите са дали на Сашо Деянов от Детска педагогическа стая”, каза майката. „От Детска педагогическа стая взели показания на момичето, както и епикризата, в която било записано, че освен синини и отоци, едното око било затворено, както се вижда на снимката, и че има и един счупен зъб – първият вдясно”, разкри майката. „Утре ще отидем на зъболекар, защото още един зъб й се клати, смятаме, че и той е счупен”, обясни тя.

На въпроса какво иска семейството й г-жа Георгиева каза: „Искам Терзийски да си понесе последствията от това, което е направил, а полицията и прокуратурата да си свършат работата. Мъж, постъпил така, трябва да получи присъда и да плати обезщетение за нанесените от него щети”, каза майката и обяви, че за нея няма значение какво обезщетение ще присъди съдът.

„Няма значение колко са парите, и пет лева да са. По-скоро искаме присъда. Да не остане безнаказан”, призова майката на Моника и заяви, че Димитър Терзийски е пребил и приятелката на дъщеря й – Христина Манова, дъщеря на един от бившите директори на Регионален сектор „Гранична полиция” – Кюстендил Вальо Манов.

„Момичето не е в болница, но има счупен пръст и изкълчване на челюстта”, обясни майката на Моника. „Всичко е документирано със снимки”, допълва жената.

В нощта в събота срещу неделя в тоалетните на дискотека в Кюстендил 37-годишният бизнесмен Димитър Терзийски, собственик на дърводобивната фирма „Суна 2” и син на кмета на село Шишковци, е пребил 17-г. Моника Георгиева. Срещу него вече е образувано досъдебно производство за нанасяне на средна телесна повреда на 17-годишната девойка.

На въпроса „Защо ви нападна този мъж?” Моника отговори, че приятелката й си имала някакви отношения с него, не може да каже какви.

„Той ми беше много ядосан, защото съпругата му беше разбрала, и обвиняваше мен за това. Аз знам, че й е казано, но не съм била аз, аз не съм говорила с нея, защото не е моя работа. Той два пъти ни напада в същата нощ. Не си тръгнахме след първия път, защото беше излязъл и ние помислихме, че си е тръгнал. Двете с Хриси го видяхме, че се разправя с полицаите, държеше се с тях много арогантно, и заради това се върнахме в дискотеката, за да не го дразним още повече.

Първия път ни нападна в средата на заведението с юмруци. Стана много бързо, аз бях в гръб, за секунди стана, моята приятелка се опита да ме защити от него, той и нея нападна и след това дойде охраната. Седнахме в друго сепаре и той /Димитър Терзийски/ се върна в заведението с жена си. Втория път ме нападна, докато бях в тоалетната, там ме удря”, разказа Моника.

След инцидента разследващите са иззели записите от камерите в дискотеката.

На въпроса защо е била в дискотеката в 6 часа сутринта, след като не е пълнолетна, Моника обясни, че е била с придружител, 20-годишната Христина Манова, която е нейна близка приятелка.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.