Абитуриенти въртят гьобеци върху кметско бюро (видео)

Скандален видеоклип, показващ как абитуриенти играят кючеци в кметския кабинет в Кресна под съпровода на ромски оркестър, се завъртя в социалните мрежи  (видеото може да видите ТУК) и предизвика вълна от коментари на възмущение и подигравка.

Видеото, снимано с мобилен телефон, показва как младежите влизат в общината, придружени от ромски оркестър, и нахлуват в кабинета на кмета Илиян Кръстев. Разгорещени девойки се качват върху масата в кабинета на градоначалника и почват да въртят гьобеци. Не се вижда някой да им прави забележка, нито пък някой да се смущава от поведението на младите хора.

"Не се е случило нищо страшно. Това е традиция в нашата община - всички абитуриенти в края на учебната година идват при мен. Вярно е, че дойдоха със зурни и оркестър. Но какво можех да направя? Може би трябваше да ги изгоня? Младите хора днес навсякъде играят кючек. Аз не мога да ги променя. Не са били пияни, просто бяха весели", коментира кметът.

Кметът твърди, че след като приключила веселата част, седнали в кабинета и говорели за бъдещето, хапнали и бонбони.

Управникът знаел, че младежите ще му гостуват, но не очаквал, че ще пристигнат в общината с ромски оркестър. Това е станало в понеделник. Младежите са от гимназията в Кресна. Те ще дефилират като абитуриенти на 24 май. Заснетото видео е било качено на сайта на общината, но след като е изтекло в социалните мрежи, е свалено.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини