Чужденци разбиха сладкарница в София и откраднаха десерти Нарушителите сами признават вината си

Русенци на протест за чист въздух

Русия е готова да помогне за решаване на конфликта в Африн

Ученик помогна за залавянето на крадец, опитал да разбие къща

Вижте акцентите в броя на вестник “Труд” във вторник, 20 февруари 2018

Почетоха Левски в Сливен и областта

Виктор Орбан към Бойко Борисов за Западните Балкани: Заби брадва в голямо дърво (обзор)

Санират, ако намерят още пари Довършват само сградите, където ремонтите са започнали

“Елпром Троян“ с технологичен скок в бъдещето

Поклонението пред паметта на Васил Левски в София през обектива на “Труд”

Чадърите в Бургас само от бяло до охра

Чуждите инвестиции в имоти паднаха с 83% Пред декември намалява върнатото финансиране на компаниите майки

Отпадат строителни такси ОП внесоха промени в Закона за устройство на териториите

Румен Радев: Днес сме република. Но чиста ли? Свята ли?

Боянският клуб иска президентска република 22-ма професори създали клуба

Пловдив се превръща в предпочитана инвестиционна дестинация

Засилен интерес към индустриалните площи и към наемането на висококачествени офис площи от страна на аутсорсинг и IT компаниите се наблюдава в последните години в град Пловдив. Тенденцията беше отбелязана по време на годишната конференция „Шумът на парите”.

„Два са основните фактора, които правят града атрактивен. Първо е локацията, а на второ място е квалифицираната работна ръка, която може да бъде намерена в Пловдив”, коментира Константин Бояджиев, директор Бизнес развитие в „Галакси Инвестмънт Груп”. Според него, основната стратегия на компанията за намиране на инвеститори е да предлага продукта, който те желаят. Към момента в Пловдив липсва предлагане на достатъчно офисни сгради, които да задоволяват напълно изискванията за широкоформатни офисни пространства с отлична климатизация, приятна околна среда, техническа и инфраструктурна обезпеченост. Инвестиционната компания успява да отговори на тези изисквания и това прави проектите все по-желани от клиентите. Голямо значение за техния избор имат и устойчивите архитектурни и технически решения, гарантиращи ефективна дългосрочна експлоатация и конкурентни наемни нива.

„Галакси Инвестмънт Груп” фокусира усилията си и върху предлагането на индустриални зони и проекти. Наличната добра инфраструктура и сътрудничеството с общинските администрации са ключови за подпомагане на индустриалния бизнес в региона на Пловдив, заяви още Константин Бояджиев. Като пример за съдействие от местната власт той даде необходимостта от допълнително развитие на летището в Пловдив и по-специално на карго терминала.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.