Доналд Тръмп е поискал изготвянето на доклад относно възможните нарушения на договор от страна на Русия

Кралица Елизабет Втора за пръв път присъства на Лондонската седмица на модата

Уърлпул изтегля над 310 000 потенциално опасни електрически кани

Ден за тричане Премиера на сборник пиеси от Емил Атанасов

Десетки българи са завлечени с пари от интернет измамник във Великобритания

Парфюмите и шампоаните замърсяват атмосферата повече от автомобилите

Вижте акцентите от броя на “Труд” в сряда, 21 февруари 2018

Шофьори без книжка излизат на пътя Разрешават на кандидат-водачите да карат с придружител

Израел ни предлага ракети spike (шип) Противотанковите средства на държавната военна компания RAFAEL са без конкуренция в света

Проф. Плочев: Не знам кой ми е началникът, не се чувствам виновен

Пенсионен фонд на Европарламента е на червено Регистрираният дефицит е от 326 млн. евро, има риск да се наложи данъкоплатците да го покрият

Мъж се барикадира в къща в тополовградското село Орешник

В Южна Франция бяха арестувани трима души, заподозрени в съучастие в атентатите в Каталуния през август 2017 г.

Вижте какво ще решава Министерският съвет утре, 21 февруари 2018 г.

Цветан Цветанов: С „Обединени патриоти“ сме единодушни за оставката на Валери Жаблянов

Цветанов проведе работна среща с председателя на фондация „Конрад Аденауер“ Ханс-Герт Пьотеринг

Председателят на Парламентарната група на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов проведе работна среща с председателя на фондация „Конрад Аденауер“ Ханс-Герт Пьотеринг, съобщиха от пресцентъра на ПП ГЕРБ.

Двамата разговаряха в централата на фондацията в германската столица Берлин. Цветанов запозна Пьотеринг с политическата ситуация в България и с хода на реформите, които провеждат управляващото мнозинство и правителството. От своя страна председателят на „Конрад Аденауер“ изпрати по Цветанов специални поздравления до министър-председателя Бойко Борисов за усилията, които полага за максимално бързото връщане на България на своя европейски път.

По време на срещата Цветанов и Пьотеринг обсъдиха още различни теми, свързани с регионалната политика, усвояването на европейските средства и сътрудничеството както между Германия и България, така и между ГЕРБ и фондация „Конрад Аденауер“. Беше договорено и провеждането на съвместни мероприятия между ГЕРБ и „Конрад Аденауер“ по актуалните теми в сферата на енергетиката, сигурността и съдебната реформа.

Председателят на фондация „Конрад Аденауер“ изказа пред Цветан Цветанов удовлетворение от представянето на книгата му „За наше щастие сме обединени – моят европейски път“ в България. Според Пьотеринг това събитие затвърждава още веднъж добрите отношения между ГЕРБ и фондация „Конрад Аденауер“.

„С общите усилия на всички страни от ЕС може да гарантираме силна и обединена Европа“, коментира в заключение Пьотеринг.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете