Гръцки експерт: Възможно е Ани да е насилвана сексуално

Разследващите в Гърция се опитват да съберат парчетата от зловещия пъзел на смъртта и изчезването на малката Ани. Пропуските и противоречията в показанията на заподозрения и свитеделите, както и доказателствата, произтичащи от криминалистичните лаборатории, “свидетелстват”, че тук се крие нещо по-дълбоко, съобщава „Български новини”.

Според един от сценариите, които се разследват, е възможно детето да е попаднало в “ръцете” на педофили, действащи в и извън страната. Според информация по време на разпита на бащата на Ани, психиатри, специализирани в престъпления със серийни убийци, както и от педофили с убийствени инстинкти, са наблюдавали поведението и реакциите на заподозрения.

Веднага след разпита за ужасяващото престъпление и хладнокръвието, с което е дал показания Станислав, психиатърът е казал пред полицаите, че начинът на престъпника да премахне и най-малката следа от престъпния акт показва вина, но не за нарязването на трупа, а за начина по който е настъпила смъртта.

“Може би детето е намерило ужасна и отвратителна смърт или дори е сексуално малтретирано от собствения си баща или друго лице, за което знае 27-годишният.”

Въпросният гръцки учен, който упражнява дейността си в чужбина, е ползван от гръцката полиция за разгадаване и при други престъпления. Същият е сътрудничил с полицията и в други европейски страни. В същото време стана ясно, че следователката, която работи по случая, е заминала в чужбина, вероятно в България, за да разпита третото лице, заплетено в пъзела-приятеля Ники или Назиф Ахмедов.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Свят