Ден до партито на британските DJ DIRTY VEGAS

DJ SMURF открива купона в петък вечер, а STEVEN го закрива

Носителите на ГРАМИ – британските DJ DIRTY VEGAS пристигат в петък вечерта за първото си и дългоочаквано парти в София на 15 май. Събитието, което ще се състои в просторното фоайе на НДК – ниво 2 ще открие DJ Smurf от МЕТРОПОЛИС, а колегата му STEVEN ще постави точката му, най-вероятно „по светло”.

Входът за влизане на публиката ще е от външните стълби до кафе Costa НДК. Ще има и указателни табели.

Вратите за партито в НДК ще бъдат отворени за публиката в 21:00 ч., а на място ще има и мобилна каса за билети. Цената им ще бъде същата, каквато е и днес – 30 лв. за билет. Желаещите да се снабдят предварително с пропуск – могат да го направят в интернет на www.ticketportal.bg, Билетен център в НДК, Билетна каса на зала „Арена Армеец”, верига магазини на Office1 Superstore, Booktrading, книжен център Гринуич, магазини „На Тъмно”.

Предвидена е и зона за пушачи - Терасите на ниво 2.

Самите DIRTY VEGAS пристигат в София в деня на партито – 15 май, а веднага след него отлитат зa Las Vegas, където е следващата им парти спирка. У нас двамата британци ще представят, освен най-силните си парчета през годините и някои от най-новите от последния си албум - Photograph. Без съмнение ще прозвучи и кавърът на парчето на Duran Duran - Save a Prayer, който е включен в него и вече се радва на огромен успех. Албумът им предстои да излезе на пазара в началото на лятото.

DIRTY VEGAS са: Ben Harris, Paul Harris–DJ-и и вокалиста Steve Smith от Лондон, които се събират през 2001 г. за дебютния си сингъл Days Go By. Благодарение на парчето и видеото към него, изключително бързо стават световно известни и абсолютно разпознаваеми, заемайки челните места в класациите за денс музика в над 40 държави по света. През 2003 г. Dirty Vegas получават ГРАМИ в категория “Best Dance Recording”, с което се нареждат до световни звезди като Мадона, Шер, Кайли Миноуг, Джъстин Тимбърлейк и др., печелили в същата категория.
През годините Dirty Vegas са били част от световните турнета на Underworld, Groove Armada и Moby, а не веднъж и в програмата на престижни фестивали като Creamfields и Glastonbury.

От 2009 г. DJ бандата започва да работи в “дуо вариант”, а две години по-късно пуска и албума Electric Love. Mузиканти и продуценти от най-висока класа, Dirty Vegas са добре известни със страхотните лайв партита, които правят. В петък вечер в София ще имаме възможност да се уверим сами в това твърдение.

Събитието е 18+. Входът се отваря в 21:00 часа.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл