"Черешката на тортата” с 5-и звезден сезон по Нова

Чудите ли се коя е най-добрата рецепта за страхотен летен телевизионен сезон? Ние знаем една и бързаме да я споделим с вас: към 5 известни личности се прибавят по 5 ястия, забъркват се по 5 изненади и се подправят с 5 специални мисии. Щипка кулинарен ентусиазъм, фантазия, и чувство за хумор – са гаранция за уникален ефект. Или казано с други думи – време е за голямото завръщане на най-забавното, вкусно и чаровно шоу - „Черешката на тортата”.

От снимачната площадка на „Кошмари в кухнята”, където шеф Манчев е строг и непоколебим критик на родните ресторанти, през юни той отново ще влезе в друго любимо свое амплоа – на главно действащо лице и съветник в „Черешката на тортата”. Дали ще бъде по-строг и какви нови изпитания е подготвил за новите участници, ще разберем на 1-ви юни, точно в 20.00 ч.

Сериозна конкуренция за титлата „Най-добър домакин”, специални мисии, множество изненади и неочаквани срещи обещава петият сезон на „Черешката на тортата”. Предаването се завръща в ефира на Нова на 1-ви юни, за да започне голямото готвене. Това е денят, в който обичаният кулинарен спец шеф Иван Манчев ще даде старт на петия сезон на кулинарното риалити „Черешката на тортата” и ще предизвика първите 5 звезди да покажат на какво са способни.

Всяка седмица пет любими звезди ще се впускат в неповторимо петдневно приключение и пет кулинарни вечери за всеки от тях. Този път от домакините се очаква да са не просто добри, а брилянтни. Освен за гостите си ще им се наложи да отворят вратите на дома си и за зрителите на предаването, както и да впечатлят не кой да е, а самият шеф Манчев.

Кои ще са известните лица в новия сезон, ще се справят ли участниците с кулинарната магия, ще успеят ли да изненадат не само гостите, но и себе си с невиждани досега умения – ще разберем съвсем скоро. Летвата е вдигната високо, да видим кой ще успее да я надскочи и кой ще се спъне в нея. Първия звезден епизод на „Черешката на тортата” очаквайте на 1 юни, точно в 20.00 ч. по Нова.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Шоубизнес